30 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăTehnologieLand Rover a lansat o versiune off road cu opt locuri. Modelul...

Land Rover a lansat o versiune off road cu opt locuri. Modelul este dedicat jubileului Reginei Marii Britanii

Faimoasa firmă de automobile Land Rover a lansat o versiune off road cu opt locuri.

Noul model este denumit Defender 130. El completează seria deja cunoscută prin versiunile Defender 90 și Defender 110.

„Land Rover sărbătorește Jubileul de Platină al Reginei Marii Britanii, dăruindu-i Majestății Sale un model Defender 130 special pentru a fi utilizat de către Crucea Roșie Britanică”, anunță un comunicat de presă.

Defender 130 „adauga o noua dimensiune familiei autoturismelor de teren din portofoliu, oferind spațiu pentru pana la opt adulti pe cele trei randuri de scaune”. Noul model dispune de o serie de actualizari atat la nivel de design, exterior si interior dar si in materie de tehnologii. Astfel se îmbină confortul cu durabilitatea și capacitatea modelului Defender.

Pentru caroserie există o paletă de culori care include și o nuanță exclusivă, denumită Sedona Red. Culoarea Sedona Red va fi însoțită de scaune complet din piele Windsor cu Ebony și ornamente Smoked Oak. Designul interior aduce noi optiuni de culori si materiale, dar si cele mai recente tehnologii conectate si sisteme de sasiu. Modelul include un nou ecran tactil PIVI Pro de 11.4 inch.

Functiile standard Electronic Air Suspension si Cabin Air Purification Plus ofera suport si confort pentru excursiile moderne de tip off-road. Tot standard se oferă și suspensie pneumatică, pentru un confort sporit.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Grâul, mai ieftin ca înainte de război. Cum este posibil?

Conform Bursei de Valori din Chicago, pe 2 februarie contractele futures pe grâu (cele care „rezervă” achiziția produsului) erau în jur de 875 de...
00:00:25

VIDEO: Biden spune că „nu este îngrijorat” de manevrele militare chinezești

Președintele SUA, Joe Biden, a declarat că nu este îngrijorat de Taiwan, dar că este preocupat de acțiunile Chinei în regiune, după vizita președintelui...

Speranțele campionului mondial Cătălin Chirilă pentru Jocurile Olimpice

Sportivul român Cătălin Chirilă a declarat că medalia de aur obţinută duminică la Campionatele Mondiale de la Halifax îi dă speranţe foarte mari pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă