25.4 C
București
miercuri, 10 august 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalElon Musk spune că tranzacția Twitter ar trebui să meargă mai departe...

Elon Musk spune că tranzacția Twitter ar trebui să meargă mai departe dacă oferă dovada conturilor reale

Elon Musk a declarat că, dacă Twitter ar putea furniza dovada conturilor reale, oferta sa de 44 de miliarde de dolari pentru cumpărarea companiei ar trebui să continue în condițiile inițiale.

„Cu toate acestea, dacă se dovedește că declarațiile lor sunt substanțial false, atunci nu ar trebui să se întâmple”, a scris Musk pe Twitter sâmbătă dimineață.

Ca răspuns pentru un utilizator Twitter care a întrebat dacă SEC (n.r. Comisia pentru Bursă și Valori Mobiliare) din SUA investighează „afirmațiile dubioase” ale companiei, Musk a scris pe Twitter: „Bună întrebare, de ce nu o fac?”.

Twitter a refuzat să comenteze tweet-ul atunci când a fost contactat de Reuters.

Twitter a respins joi afirmația lui Musk potrivit căreia a fost păcălit să semneze acordul de cumpărare a companiei de socializare.

„Potrivit lui Musk, el – miliardarul fondator al mai multor companii, consiliat de bancheri și avocați de pe Wall Street – a fost păcălit de Twitter să semneze un acord de fuziune de 44 de miliarde de dolari. Această poveste este la fel de neverosimilă și contrară faptelor pe cât pare”, se arată în documentul publicat joi de Twitter.

Musk a intentat un contraproces Twitter pe 29 iulie, intensificând lupta sa juridică împotriva companiei de socializare în legătură cu încercarea sa de a renunța la achiziția ei.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Se lărgește prăpastia dintre bogați și săraci în școala românească

Mulți ani s-a vorbit în spațiul public despre cele două Românii din școli: fandoseala odraslelor politicienilor sau oamenilor de afaceri cu background suspect și...

Furtună politică în SUA, după perchezițiile de la casa lui Trump. VIDEO

O primă etapă spre un proces pentru unii, o "persecuţie politică" pentru alţii: percheziţia spectaculoasă a casei lui Donald Trump de către FBI a...

Se lărgește prăpastia dintre bogați și săraci în școala românească

Mulți ani s-a vorbit în spațiul public despre cele două Românii din școli: fandoseala odraslelor politicienilor sau oamenilor de afaceri cu background suspect și...
Ultima oră
Pe aceeași temă