28.7 C
București
sâmbătă, 10 iunie 2023
AcasăTehnologieDe ce sa alegi o reclamă luminoasă LED pentru afacerea ta?

De ce sa alegi o reclamă luminoasă LED pentru afacerea ta?

Te-ai gândit să cumperi o reclamă luminoasă LED pentru afacerea ta, dar nu știi cum poți alege dintre ofertele de pe piață cea mai performantă și avantajoasă opțiune? Ai ajuns unde trebuie, pentru că ești pe cale să afli care sunt cele mai importante patru caracteristici ale reclamelor cu LED-uri pe care trebuie să le urmărești, înainte de achiziție. Iată ce trebuie să știi despre soluțiile de afișare de calitate!

Alege reclame LED cu componente de cea mai înaltă calitate

Toate reclamele luminoase LED produse de SmarSoft sunt realizate din componente de calitate, atent verificate, care poartă semnătura unor branduri recunoscute la nivel mondial ca fiind cele mai performante din categoria lor de produse, așa cum este cazul OSRAM și Broadcom. La asamblarea acestora sunt folosite cele mai puternice LED-uri, care oferă o claritate specifică mesajelor proiectate. În plus, inovația tehnologică ce stă la baza creării reclamelor LED ridică aceste afișaje electronice la standarde care pot întâmpina orice exigență. 

Au o vizibilitate crescută în orice moment al zilei

Atunci când vine vorba despre reclamele LED, vizibilitatea acestora de la distanțe mari joacă un rol extrem de important. Practic, această caracteristică reprezintă principalul atribut al unor afișaje performante, care pot fi ușor observate pe timpul nopții, dar mai ales în perioada zilei, când lumina naturală este puternică, iar reclamele luminoase cu LED de slabă calitate pot păli în calea razelor soarelui. SmarSoft Electronic creează de la zero doar soluții de afișaj electronic performante, pentru care temperaturile exterioare sau starea vremii nu sunt niciodată un impediment. Îmbrăcate în carcase de aluminiu eloxat, acestea pot fi simplu de identificat chiar și de la zeci de metri distanță. 

În plus, posibilitatea de reglare a intensității luminii cu ajutorul unui soft intuitiv este o altă caracteristică a reclamelor luminoase LED care poartă semnătura SmarSoft. Astfel, în funcție de dorințe sau nevoi, mesajele proiectate pot apărea mai intens pe suprafața afișajelor, oferind potențialilor clienți o claritate a informațiilor transmise, indiferent de anotimp sau moment al zilei.

Pot fi ușor de programat

Și dacă tot am menționat prezența unui soft ușor de utilizat în spatele LED-urilor puternice, nu putem trece mai departe fără a menționa un alt avantaj al reclamelor luminoase LED de calitate. Indiferent de mesajele sau animațiile care se doresc a fi proiectate, acestea pot fi simplu de controlat, prin intermediul unui calculator aflat în locația în care a fost montata reclama. Grație acestei caracteristici, clienții afacerii tale pot fi informați în timp real despre posibilele reduceri, lichidări de stoc sau oferte, care se updatează din câteva click-uri. Așadar, investiția într-o astfel de reclamă este o necesitate pentru un business de succes! 

Beneficiază de o garanție prelungită

Timpul este cel mai bun controlor al calității, pentru că acesta nu minte niciodată. Spre deosebire de produsele de origine asiatică, ce nu beneficiază de nicio garanție, reclamele luminoase LED de la SmarSoft se bucură de o durată de viață foarte lungai, cu promisiunea că acestea vor lumina la fel de puternic pe toată durata utilizării lor. Producătorii români garantează o performanță ridicată a reclamelor electronice și pun la dispoziția clienților mai multe specificații dintre care aceștia pot alege.

Afacerea pe care o reprezinți are nevoie de un reclama luminoasa speciala, pe care acum o poți crea după bunul plac, folosind experiența vastă și tehnologia de ultimă generație pe care echipa SmarSoft Electronic o utilizează în crearea celor mai perfomante reclame luminoase.

Cele mai citite

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 472: Pentagonul anunță o nouă tranșă de ajutor militar pentru țara invadată

Ministerul american al Apărării a anunţat un ajutor militar suplimentar de 2,1 miliarde de dolari pentru Ucraina, care va conţine capacităţi esenţiale de apărare...

Somnul logicii

Somnul este, cum se știe, parte a vieții organice, încât nu se poate supraviețui fără somn. De altfel, oamenii care dorm mai puțin de...

Cod portocaliu de averse torebțiale, pentru 13 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod portocaliu de averse torenţiale, valabilă pe durata acestei zile în 13 judeţe, precum şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă