24.4 C
București
joi, 18 august 2022
AcasăTehnologieChina Mobile, Huawei și alți parteneri înființează un grup de lucru 5G...

China Mobile, Huawei și alți parteneri înființează un grup de lucru 5G VoNR + (New Calling)

La World 5G Convention, China Mobile, împreună cu Huawei și alți 10 parteneri, au înființat grupul de lucru 5G VoNR + (New Calling) pentru Alianța 5G Deterministic Networking Alliance (5GDNA). Grupul de lucru oferă prima platformă din lume pentru a facilita colaborarea noii industrii de apeluri 5G și își propune să promoveze noile standarde și tehnologii de apelare VoNR +, să-și stimuleze industria și să construiască un ecosistem industrial.

La conferință au participat Yang Zemin (președintele 5GDNA), Duan Xiaodong (vicepreședintele China Mobile Research Institute), Vincent Zhao (vicepreședintele liniei de produse Huawei Cloud Core Network) și reprezentanți ai UNISOC, HiScene, TD Tech, Ericsson și HiSilicon.

Serviciile de voce furnizate de operatori au fost întotdeauna cel mai fiabil mod de a comunica. Deoarece 5G se integrează cu tehnologiile AR și VR, noi servicii precum meniurile vizuale, video RBT și colaborarea de la distanță devin disponibile și oferă utilizatorilor o experiență mai interactivă. Nu numai acest lucru, aceste servicii deblochează noi oportunități pentru piața emergentă 5G, iar grupul de lucru 5G VoNR + este anticipat să piloteze dezvoltarea noii piețe de apeluri 5G.

Colaborarea la distanță

Noile apeluri VoNR + vor aduce utilizatorilor o nouă experiență de comunicare și vor prezenta valoarea unică a 5G. O aplicație tipică a noilor apeluri VoNR + este colaborarea la distanță. Colaborarea la distanță permite îndrumarea să fie oferită de la distanță prin videoclipuri în timp real. Această aplicație valoroasă este utilizată pe scară largă în viața de zi cu zi, cum ar fi îngrijirea vârstnicilor, repararea echipamentelor, căutarea obiectelor și îndrumarea copiilor și chiar poate crea o nouă industrie. În plus, utilizatorii pot utiliza noi servicii de apelare fără a fi nevoie să descarce nicio aplicație.

Pentru întreaga industrie vocală, noile servicii de apelare îi vor ajuta pe operatori să își remodeleze valoarea fundamentală și să actualizeze furnizarea de informații pentru utilizatori. Potrivit Ministerului Industriei și Tehnologiei Informației (MIIT), numărul conexiunilor de terminal 5G din China a ajuns la 365 de milioane în prima jumătate a anului 2021. Acest lucru va stimula o imensă piață de apeluri 5G.

Platformă de colaborare

Membrii grupului de lucru au făcut o mulțime de cercetări privind standardele tehnice, verificarea serviciilor comerciale și alte pregătiri în faza incipientă. În noiembrie 2020, China Mobile Research Institute a lucrat cu Huawei și alți parteneri din industrie la lansarea cărții albe 5G VoNR +. În luna următoare, China Mobile din Zhejiang a lansat meniul vizual și serviciile video RBT utilizând noua soluție de apelare 5G a Huawei.

Grupul de lucru 5G VoNR + va folosi 5GDNA pentru a oferi o platformă globală de colaborare în industrie, canalizând mai mulți parteneri din industrie pentru a stimula utilizarea pe scară largă a noilor apeluri 5G și pentru a aduce 5G la mai multe persoane.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Bacalaureat de toamnă: proba la alegere a profilului

Candidaţii la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat vor susţine astăzi proba la alegere a profilului şi specializării - probă scrisă, potrivit...

O firmă românească a configurat infrastructura IT pentru centrul și sud-estul Europei

O firmă românească a configurat infrastructura IT pentru centrul și sud-estul Europei, în cadrul proiectului denumit ClusterPower. Compania românească este Arctic Stream, integrator de infrastructură...

Vămile rămân aglomerate în această perioadă: peste 260.000 de persoane au trecut ieri prin punctele de frontieră

Aproximativ 261.200 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 63.000 mijloace de transport au efectuat ieri formalităţile de control (atât pe sensul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă