3.4 C
București
marți, 7 decembrie 2021
AcasăTechVanghelie face dezvăluiri din culisele ședinței PSD: Dragnea a dat vina pe...

Vanghelie face dezvăluiri din culisele ședinței PSD: Dragnea a dat vina pe AMERICANI pentru pierderea alegerilor

Primarul sectorul 5, Marian Vanghelie, exclus joi din PSD, a dezvăluit într-o emisiune tv că în cadrul ședinței de partid Liviu Dragnea a explicat că Victor Ponta a pierdut alegerile din cauza intervenției americanilor.

„Pentru pierderea alegerilor, în versiunea lor sunt de vină americanii. Asta spunea Dragnea. Forțele străine nu au vrut să câștige PSD. S-au pierdut alegerile din cauza modului de a minți. Oamenii s-au prins că ei mint de dimineața până seara”, a declarat Vanghelie, joi seara, într-o intervenție pentru B1 TV. 

Marian Vanghelia s-a arătat revoltat că în ședinta PSD nu s-a făcut o analiză despre pierderea alegerilor prezidențiale.

”Nici nu știu cum se poate defini această întâmplare. Pur și simplu, nu a avut nicio legătură ceea ce ar fi trebuit să discutăm cu ce am discutat. Cred că ar fi trebuit să facem o analiză asupra întâmplărilor din campania electorală. Ni s-au dat două teme false: când facem Congresul și ce facem cu echipa (…) Nu am apucat să fiu membru în Partidul Comunist, dar cred că daca acei oameni cu demnitate, că au fost, vedeau mascarada din seara asta, cred că nu le venea să creadă. Totul a fost un circ, problema era dacă ne apropiem de Congres, mai avem contracandidați? Cum îi eliminăm?”, a afirmat Marian Vanghelie.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova.

Cele mai citite

Emiratele Arabe Unite schimbare importantă pentru săptămâna de muncă

Emiratele Arabe Unite (EAU) au decis să-şi stabilească weekendul sâmbăta şi duminica - în prezent weekend este vinerea şi sâmbăta - şi să intoducă...

Ana-Maria Brănză Popescu s-a retras, în lacrimi, din activitate sportivă – Video

Ana-Maria Brănză Popescu s-a retras, în lacrimi, din activitatea sportivă, chiar la finalul Grand-Prix-ul Internațional de la Dubai.  După 20 de ani de carieră impresionantă,...

Sectorul 4, pregătit de sărbătorile de iarnă

Milioane de beculețe și ghirlande multicolore au acoperit aleile și bulevardele din Sectorul 4. Zeci de copii veniți cu părinții lor să asiste la...
Ultima oră
Pe aceeași temă