11 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Un lider PSD vrea sa fie ironic cu românii care au ieșit în stradă la revoluția #Colectiv: Să se aşeze pe caldarâm şi să bată cu PET-urile de apă minerală în asfalt dupa alegeri

Preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, a criticat românii care au ieșit în stradă la începutul lunii noiembrie 2015, după incendiul din clubul Colectiv. Astfel, social democratul a afirmat că nu se așteaptă la tulburări, în 11 decembrie, când vor avea loc alegerile parlamentare, și a precizat că este curios „dacă (n.r.  – protestatarii) mai sunt în stare să se aşeze pe caldarâm şi să bată cu PET-urile de apă minerală în asfalt”, potrivit site-ului Argument-cs.ro.

„Nu ne aşteptăm la tulburări în ziua votului. În ziua votului cred că toată lumea va aştepta rezultatul şi, după aceea, vom vedea dacă acei membri de partid, care până acum se dădeau ca făcând parte din societatea civilă şi care au reuşit să dea jos Guvernul Ponta, dacă mai sunt în stare să se aşeze pe caldarâm şi să bată cu pet-urile de apă minerală în asfalt. Cred că rezultatul va fi unul convingător pentru toţi românii şi noi, PSD-ul, n-avem de ce să fim pesimişti!”, a declarat Ion Mocioalcă, într-o ședință de lucru la Reșița.

Totodată, și-a arătat convingerea că, în Caraş-Severin, PSD-ul va obţine între 45 şi 50 la sută din voturile alegătorilor. „Cred că pe lângă cele două partide mari, PSD şi PNL, vor intra şi UDMR-ul, ALDE, chiar şi PMP-ul, şi, de ce nu, chiar şi Uniunea Salvaţi România. Pot şi ei să intre în Parlament, deşi, eu nu mi-aş dori!”, a mai spus el.

Mii de persoane au protestat, la începutul lunii noiembrie 2015, în față de nemulțumire față de guvernul premierului de la acel moment, Victor Ponta, după ce un peste 150 de persoane au fost rănite și 64 și-au pierdut viața într-un incendiu care a izbucnit la un clubul bucureștean Colectiv.

 

 

Ultima oră
Pe aceeași temă