25.8 C
București
luni, 27 septembrie 2021

Traian Băsescu: Voi fi parlamentar numai dacă va fi nevoie

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, joi, că PMP îndeplineşte condiţiile pentru a avea grup parlamentar la Camera Deputaţilor, afirmând că va candida la alegerile parlamentare numai dacă va fi nevoie.„Numai dacă va fi nevoie”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, la finalul întâlnirii cu deputaţii noului PMP, organizată la Camera Deputaţilor, la solicitarea jurnaliştilor.

Traian Băsescu a susţinut că PMP îndeplineşte criteriile pentru a avea grup parlamentar la Camera Deputaţilor. „Deocamdată avem cinci senatori şi 33 de deputaţi. Avem condiţii să avem grup parlamentar la Camera Deputaţilor, ceea ce se şi încearcă (…)”, a susţinut preşedintele PMP, citat de Mediafax.

Traian Băsescu a afirmat că PMP a stabilit şi priorităţile legislative pentru sesiunea parlamentară care a început- proiectul de lege privind primul loc de muncă, iniţiativa fostului grup UNPR cu privire la construcţia de creşe şi grădiniţe, precum şi legea sănătăţii depusă la Parlament în 2015, „care a strârnit mânie în ianuarie 2012, iar acum se vede cât este de necesară”.

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, joi, că parlamentarii care au intrat în PRU „vor da bir cu fugiţii” când vor vedea unde au intrat şi a adăugat că România nu are nevoie de partide extremiste. „Nu aş vrea să credeţi că este un atac la un partid valoros care se naşte. România nu are nevoie de partide extremiste. Acest partid va fi urmărit toată viaţa lui dacă va avea viaţă, eu sper să nu aibă, de momentul în care preşedintele partidului arunca de pe scenă drapelul UE. De anti-europeni, de anti-atlantişti este plină Europa. România nu are nevoie de aşa ceva”, declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu.

 

 

Ultima oră
Pe aceeași temă