13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăTechSophie Batas: Huawei și industria europeană de IT&C sunt parteneri pe termen...

Sophie Batas: Huawei și industria europeană de IT&C sunt parteneri pe termen lung

Huawei și industria europeană de profil pot aborda provocările unei noi comenzi emergente, spune Sophie Batas, director pentru securitate cibernetică la Huawei Europe, pentru Dutch News.

Anul 2020 a fost greu pentru toată lumea, dar acum vedem campaniile de vaccinare care ne dau speranță că vom reuși să ăncheiem cât mai repede actuala situație. Dar pandemie continuă deocamdată să aibă un impact puternic asupra vieții noastre de zi cu zi.

„La Huawei, încheiem acest an provocator cu un anunț care are o semnificație deosebită pentru mine: prima fabrică Huawei din afara Chinei va fi situată în Brumath, chiar lângă Strasbourg și Baden-Baden.

Aici, în regiunea de frontieră franco-germană din inima Europei, Huawei creează sute de locuri de muncă de calitate. Franța este țara în care m-am născut. Este satisfăcător să lucrezi pentru o companie care își îndeplinește obligațiile locale – obligații precum, de exemplu, plata impozitului în țara în care își desfășoară activitatea.

Ca european convins, decizia Huawei de a investi strategic în Franța – și în mod simbolic într-o locație la doar câțiva kilometri distanță de sediul Parlamentului European din Strasbourg – este ceea ce trebuie făcut”, spune Sophie Batas.

Ea amintește de moștenirea pe care ne-au lăsat-o părinții fondatori ai proiectului european.

„La aniversările Declarației Schuman, ne gândim în mod regulat la moștenirea părinților fondatori ai proiectului european. Dar această moștenire nobilă poate fi păstrată numai dacă continuăm să umplem aceste idealuri cu viață.

Nu este o coincidență faptul că Huawei a ales o locație în inima Europei pentru prima sa fabrică din afara Chinei. Fiind o companie TIC ambițioasă, Huawei funcționează în fruntea tehnologiilor de comunicare. Pentru a continua să stabilească tendințe și standarde, Huawei investește anual 20 de miliarde de euro în cercetare și dezvoltare internă.

UE plasează acum Huawei printre primii trei inovatori globali, împreună cu colegii noștri de tehnologie Google și Microsoft. Europa este esențială pentru Huawei în încercarea noastră de a continua să modelăm a patra revoluție industrială și toate beneficiile fascinante pe care această transformare ni le oferă oamenilor de aici, în Europa și în întreaga lume”, completează Sophie Batas.

Importanța prezenței în Europa

„De ce atunci, ați putea întreba, este Europa atât de importantă pentru Huawei? Ei bine, dacă există un bloc care stabilește standardele ITC potrivite pentru întreaga lume, credem că este Uniunea Europeană. GDPR a revoluționat protecția datelor cu mult dincolo de granițele UE. Devine rapid standardul global în acest domeniu. În mod similar, Uniunea Europeană ia acum măsuri decisive pentru reglementarea piețelor digitale. Huawei este o companie ITC cu adevărat globală.

Sediul nostru ar putea fi în Shenzhen, o metropolă tânără, modernă și progresivă de înaltă tehnologie, cu un climat subtropical, dar orizonturile noastre sunt mult mai largi decât doar China. La Huawei știm că China ar putea fi cea mai importantă piață a noastră în ceea ce privește volumul ridicat.

Cu toate acestea, Europa este cea mai importantă piață a noastră în ceea ce privește standardele globale. De aceea, în contextul Legii piețelor digitale, Huawei sprijină abordarea Comisiei Europene de conducere principială pentru a asigura concurența și concurența loială pe piețele digitale. Acesta este un pas îndrăzneț pentru a proteja cetățenii de modele de afaceri prădătoare care încearcă să blocheze cetățenii și întreprinderile mici, să copieze sau să zdrobească concurenții, dăunând totodată democrației europene și țesutului nostru social în acest proces”, explică Batas.

Obiective comune

„Huawei împărtășește același obiectiv – de a servi cetățenii europeni. Vrem să facem acest lucru oferind tehnologii digitale importante precum 5G, precum și noi tehnologii, cum ar fi 6G și internet-of-things (IoT), cu standarde de încredere, securitate și confidențialitate lider în industrie.

Pe măsură ce lăsăm treptat pandemia în urmă, Europa în viitorul apropiat se va confrunta cu provocarea dură de a depăși efectele economice ale încetinirii actuale. Mai mult ca oricând, păstrarea modului de viață european va însemna reformarea și adaptarea la noile tehnologii și la digitalizare.

Europa ar trebui să rămână cel mai bun loc de pe pământ. În calitate de furnizor de tehnologie de ultimă generație și de companie responsabilă care respectă cele mai înalte standarde de securitate cibernetică, Huawei este partenerul natural al companiilor europene de vârf și emergente. Pentru azi și pentru mâine”, arată directorul pentru securitate cibernetică al Huawei Europe.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă