0 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeTechMENTALITATE SFIDĂTOARE. Șeful PSD Vaslui se declară ”taliban”: Nu mă interesează 100.000...

MENTALITATE SFIDĂTOARE. Șeful PSD Vaslui se declară ”taliban”: Nu mă interesează 100.000 de răgălii adunate de undeva

Șeful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, joi, că el face parte din ”aripa talibană” a partidului şi că nu-l interesează ”nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva”, scrie news.ro. Liderul social-democraților din Vaslui a precizat că actualul Guvern ar trebui să aibă ”tăria să reziste manipulărilor”. 

Buzatu a mai precizat că el consideră utilă convocarea, pentru joi, a Comitetului Executiv al partidului, având în vedere situaţia tensionată din ţară.


Citește și: Mesajul unui consilier județean PSD pentru protestatari: ”Cu ce ați cotizat voi la stat? Putorilor?


 

Șeful PSD Vaslui dezaprobă acţiunile participanţilor la manifestaţii, coordonate, în opinia sa, de ”indivizi care se ascund în dosul reţelelor de comunicare” şi de ”câţiva antrenori din instituţiile de represiune caracteristice statului capitalist”.

”Ideea de a dezbate câteva aspecte legate de situaţia actuală este una foarte bună. Spre deosebire de preşedintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibană a PSD şi nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva. Mi-a fost foarte uşor să-i recunosc după răgetele pe care le scot şi am înţeles că este o facţiune ultrareacţionară care habar nu are de comportamentul democratic şi de valorile umanitare. Sunt indivizi care se ascund în dosul anonimatului reţelelor de comunicare şi, după părea mea, şi câţiva «antrenori» din instituţiile de represiune caracteristice statului capitalist”, a declarat, joi, pentru News.ro, preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Liderul social-democraţilor vasluieni a afirmat că el va susţine în partid ideea menţinerii actualului guvern, care ”să aibă tăria să reziste tuturor manipulărilor”.

 

 

 

Cele mai citite

Fraudă de 15 milioane de euro făcută cu mașini second hand

Inspectorii din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au identificat o grupare infracţională care a tranzacţionat mijloace de transport din spaţiul intracomunitar, în cuantum...

România vrea să utilizeze dar și să fabrice tehnologii verzi, anunță președintele Iohannis

"România este interesată să dezvolte, să utilizeze, dar și să fabrice tehnologii verzi", a declarat președintele Klaus Iohannis în cadrul evenimentului „Sustainable Innovation Forum...

Premierul Ciolacu s-a întâlnit cu reprezentanții românilor din SUA. Ar urma o întâlnire cu secretarul de stat Blinken

Premierul Marcel Ciolacu, aflat într-o vizită de lucru în Statele Unite, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiesc în SUA. Din imaginile...
Ultima oră
Pe aceeași temă