19.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat în februarie. Când va fi disponibil în magazine

Şeful diviziei mobile a companiei Samsung, DJ Koh, a spus într-o conferinţă de presă care a avut loc la Consumer Electronics Show 2018, târg ce se desfăşoară zilele acestea la Las Vegas, că Galaxy S9 va fi prezentat la MWC 2018.

MWC (Mobile World Congres) este cel mai important târg anual de tehnologii mobile şi reţelistică şi se desfăşoară în fiecare primăvară la Barcelona. Ediţia din acest an va avea loc între 26 februarie şi 1 martie. De regulă, marii producători care participă la MWC aleg să-şi anunţe noutăţile cu o zi sau chiar cu două zile înainte de deschiderea târgului. Din acest considerent, Samsung Galaxy S9 ar putea fi anunţat pe 25 sau chiar 24 februarie.

Anul trecut, în luna martie, cei de la Samsung au lansat Galaxy S8, preferând ca, în loc să se asocieze cu târgul de la Barcelona, să organizeze propriul eveniment. Aceasta, după ce MWC a fost ani la rândul locul în care producătorul coreean şi-a prezentat primul flagship al anului.

Judecând după istoricul ultimilor ani, o prezentare oficială în ultima săptămână a lui februarie înseamnă că lansarea pe piaţă se va produce la finele lunii martie sau, cel târziu, în prima jumătate a lui aprilie.

Până acum nu se cunosc informaţii tehnice despre Galaxy S9. Se bănuieşte că acesta va dispune de o construcţie similară cu flagship-ul de anul trecut, apreciat pentru ramele înguste din jurul ecranului.

Ultima oră
Pe aceeași temă