21.7 C
București
joi, 11 august 2022
AcasăTechRaluca Turcan: PNL este total împotriva impozitului progresiv

Raluca Turcan: PNL este total împotriva impozitului progresiv

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat că liberalii sunt "total" împotriva impozitului progresiv, fiind neaplicabil și lipsit de predictibilitate. Mesajul a fost transmis prin intermediul unei postări pe Facebook.

"PNL este total împotriva impozitului progresiv. Este neaplicabil și a introdus o incredibilă lipsă de predictibilitate în tot mediul economic", a scris Turcan, miercuri, pe Facebook.

Ea susține că în 2016 mediul de afaceri a fost "păcălit ca niciodată".

"Programul economic al PSD este nesustenabil, interesul PSD este legat primordial de propriile dosare din justiție. Prim-ministrul Grindeanu nu are cu cine să urmărească obiectivele economice, ei guvernează cu repetenți și cu persoane care nu au nivelul de înțelegere necesar", adaugă Turcan.

Liderul PNL subliniază că la nivelul Guvernului sunt mai multe zone blocate complet, respectiv investițiile publice, regimul redevențelor și Fondul Suveran.

"Dragnea este preocupat de dosare și de cum să controleze orice mișcare în Guvern. Așadar, oricine așteaptă progrese de la acest guvern este nerealist", susține Raluca Turcan.

Cele mai citite

Copil mort într-un accident produs pe DN2

Un băiat în vârstă de 14 ani a decedat într-un accident rutier care a avut loc în această dimineaţa pe DN 2, în zona...
00:01:27

VIDEO: Momentul în care Trump părăsește „Trump Tower” din Manhattan pentru a se întâlni cu procurorul general din New York

Fostul președinte american Donald Trump a părăsit miercuri dimineață "Trump Tower" din Manhattan și s-a îndreptat spre centrul orașului pentru a merge la o...

Virusul poliomielitei a fost găsit în canalizare – Copiii londonezi sunt vaccinați de urgență

Tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între unu și nouă ani din Londra li se va oferi un vaccin de rapel împotriva poliomielitei în următoarele...
Ultima oră
Pe aceeași temă