14.5 C
București
joi, 23 septembrie 2021

PSD are conturile BLOCATE. Câte milioane de euro datorează pesediştii

Mircea Drăghici, deputat PSD şi trezorierul partidului, a declarat, joi, că datoriile PSD ajung la 7 milioane de euro. Ba mai mult, deputatul susţine că în prezent partidul său are şi o poprire pe cont, instituită în urmă cu trei zile, care ar urma să fie soluţionată până la sfârşitul săptămânii, scrie Mediafax.

CITEŞTE ŞI  Războiul în PSD a ajuns la faza pe BANI. Conturi BLOCATE pentru datorii de 6 milioane de euro

În 2010, când am fost investit trezorierul partidului, aveam datorii de peste 10.500.000 de euro, rămase din campaniile electorale precedente, astăzi, datoriile sunt, cum se poate vedea pe site-ul ANAF, undeva la 7 milioane de euro, unde 1 milion de euro este contravaloarea sediului din Kiseleff 10, pe care urmează să îl achiziţionăm„, a declarat deputatul Mircea Drăghici.

CITEŞTE ŞI  Război în PSD. Liviu Dragnea candidează la funcţia de preşedinte interimar. Ponta: ”Ne luptăm împreună pentru PSD”

Drăghici mai spune că PSD are instituită o singură poprire pe cont, spre deosebire de anul 2010, când partidul a avut 9 popriri, afirmând că situaţia financiară a formaţiunii este cu mult mai bună. În 2010, când am preluat partidul, aveam nouă popriri, în curs, inclusiv sechestru pe o parte din bunuri. Astăzi, situaţia financiară a partidului este cu mult mai bună. Este o singură poprire, instituită acum trei zile şi este în curs de soluţionare până la sfârşitul săptămânii„, a mai spus Drăghici.

CITEŞTE ŞI  Gorghiu anunţă DEMISIA lui Ponta. De ce spune că activitatea guvernamentală este BLOCATĂ

Deputatul PSD a mai susţinut că sunt executori judecătoreşti care „respectă mai puţin legea”, precizând că împotriva acestora PSD a făcut sesizări, câştigând la instanţa pe fond.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă