22.8 C
București
sâmbătă, 2 iulie 2022
AcasăTechPonta: În 2009, am votat în primul tur cu Antonescu, îl consideram...

Ponta: În 2009, am votat în primul tur cu Antonescu, îl consideram schimbarea de care era nevoie

Preşedintele PSD, Victor Ponta, fost şef de campanie al lui Mircea Geoană, a declarat, joi, că la alegerile prezidențiale din 2009 a votat în primul tur cu Crin Antonescu deoarece îl considera ”schimbarea de care era nevoie”.

Întrebat de ce nu l-a votat pe Geoană în primul tur, fiind şef de campanie al acestuia, Ponta a răspuns: "L-am şi votat în turul 2, dar în turul 1 l-am votat pe Crin Antonescu, am considerat că e schimbarea de care avea nevoie România".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, fost şef de campanie al lui Mircea Geoană, a declarat, joi, că mulţi dintre cei cu care a votat la prezidenţiale din '90 până acum nu au câştigat, dar important este mersul la vot.

El a spus că în 1990 a votat la prezidenţiale cu Ion Raţiu, care nu a câştigat, în 1992 cu Emil Constantinescu – nu a câştigat, în 1996 tot cu Constantinescu – câştigător, în 2000 cu Mugur Isărescu – nu a câştigat, în 2004 cu Adrian Năstase – nu a câştigat, în 2009 a votat în primul tur cu Crin Antonescu, iar în al doilea cu Mircea Geoană, ambii pierzând.

Întrebat despre faptul că a votat, din 1990 încoace, mai mult candidaţi de dreapta, Ponta a răspuns: "Asta cu dreapta, hai sa fim serioşi. La prezidenţiale oamenii votează în primul rând candidatul".

"S-ar putea ca de data asta să iasă cel pe care îl votez eu", a spus Ponta, subliind însă că participarea la vot este cel mai important lucru.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă