12 C
București
miercuri, 29 septembrie 2021

PNL l-ar putea desemna pe un fost viceprimar PSD la primăria Galați

Nicuşor Ciumacenco, fost viceprimar PSD al Galaţiului,care a trecut la PDL are cele mai mari șanse să fie candidatul liberalilor la Primăria orașului, după ce acesta s-a clasat pe primul loc într-un sondajintern al filialei locale, candidatura sa urmând să fie validată în forurile statutare, anunță Mediafax.

Ca urmare a rezultatelor sondajului, cel mai bine plasat dintre colegii noştri este domnul Nicuşor Ciumacenco, care are un scor important, diferenţa este decisivă (…). Din punctul de vedere al încrederii, Nicuşor Ciumacenco îi devansează pe toţi potenţialii candidaţi la Primărie – şi au fost 14 – într-o manieră destul de convingătoare. Dintre candidaţii PNL este clar prima opţiune, preliminară, în al doilea rând, ca măsurătoare de încredere, este consolidat pe primul loc. Ciumacenco este de departe favorit şi candidat va fi în momentul în care se parcurg toate procedurile statutare„, a declarat Victor Paul Dobre, copreşedintele PNL Galaţi care a refuzat însă să prezinte însă procentele obţinute în cadrul sondajului 

Sondajul, făcut de organizaţia PNL Galaţi pe un eşantion de 1.030 de persoane, dintre care 917 au răspuns întrebărilor, a cuprins 14 potenţiali candidaţi la Primăria municipiului Galaţi, dintre care cinci sunt membri ai PNL.

 

 

 

 

 

 

 

Ultima oră
Pe aceeași temă