0.8 C
București
vineri, 28 ianuarie 2022
AcasăTechPartidul lui Oprea, UNPR, îl pregătește pe Ilie Năstase drept candidat la...

Partidul lui Oprea, UNPR, îl pregătește pe Ilie Năstase drept candidat la Primăria Capitalei

Secretarul general adjunct al UNPR, senatorul Ion Toma, a afirmat vineri seara, într-o conferinţă de presă, că în opinia sa „una dintre variantele câştigătoare” pentru Primăria Capitalei este Ilie Năstase, informează Agerpres.

Ion Toma susține că UNPR are și „câţiva candidaţi extraordinari” la primăriile de sector. 

Toma consideră că UNPR şi PSD vor rezultate mai bune dacă nu vor avea candidaţi comuni şi că opţiunea sa pentru Primăria Capitalei este ca UNPR să aibă candidat propriu. „Părerea mea o ştiţi şi cred că convine şi PSD-ului. Cred că împreună am obţine mai puţin decât dacă am merge singuri. Am optat întotdeauna pentru a merge singuri în alegeri, cum optez şi pentru Bucureşti să avem candidatul nostru. Iar unul dintre candidaţi, avem câţiva candidaţi extraordinari la sectoare, foarte buni, tineri, până în 40 de ani, oameni de nota 10, cum încercăm şi după mine cred că Ilie Năstase, faţă de ce s-a lansat până acum, va fi una dintre variantele câştigătoare ale UNPR-ului şi ale Bucureştiului”, a declarat Ion Toma, preşedinte al UNPR Olt. 

Purtătorul de cuvânt al UNPR, deputatul Luminiţa Adam, a menţionat că în prezent progresiştii nu au finalizat sondajele interne privind municipiul Bucureşti şi nu au ajuns „la o concluzie clară”. 

Întrebată dacă în Bucureşti UNPR va avea candidat propriu la fotoliul de primar general sau va susţine candidatul PSD, Luminiţa Adam a spus că „UNPR încă nu a ajuns la o concluzie”. „Încă discutăm pentru că noi analizăm cele mai bune posibilităţi din punct de vedere al UNPR-ului. (…) ne dorim ca UNPR-ul să facă un scor foarte bun, (…) şi analizăm posibilităţile. (…) Dacă noi vom considera că mergând singuri vom scoate un scor mai bun, categoric vom merge singuri, dacă vom considera că în alianţă vom scoate un scor mai bun, vom opta pentru alianţă. În momentul acesta nu am terminat toate sondajele interne pentru a lua o concluzie clară în ceea ce priveşte candidatura noastră la nivelul Capitalei”, a mai spus reprezentantul UNPR.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Creșterea economică a SUA depășește toate prognozele

Creșterea economică a SUA depășește toate prognozele. Economia SUA a crescut la sfârșitul trimestrului trecut, mai mult decât se așteptau analiștii, notează Blomberg. Asta...

Avem bani europeni, planuri scrise și afaceri care mor

Ce ne lipsește ca să fim și noi în rând cu lumea bună, mai ales că urmează să cheltuim bani europeni prin PNRR? Deși...

 Pentagonul e pregătit să trimită nave de război în Marea Neagră

Pentagonul e pregătit să trimită nave de război în Marea Neagră. Distrugătorul USS Arleigh Burke a părăsit Marea Neagră în luna decembrie, dar este...
Ultima oră
Pe aceeași temă