28.2 C
Bucharest
Saturday, 30 September 2023
HomeTechMobileFIX - service GSM autorizat și specializat pentru telefonul tău mobil

MobileFIX – service GSM autorizat și specializat pentru telefonul tău mobil

Atunci când telefonul mobil are probleme și se defectează, cei mai mulți dintre noi intră în panică. Foarte multe service-uri nu au capacitatea de a repara unele gadgeturi, de altfel care pot fi cu greu reparate. Chiar și așa, la MobileFIX nu vei întâlni această problemă, deoarece echipa este specializată și are toate resursele necesare pentru a face reparațiile corespunzătoare. Samsung sau iPhone ori iPad sau laptop, în oricare dintre aceste situații poți cere ca telefonul sau dispozitivul să fie reparat. Specialiștii se vor ocupa de problema telefonului tău imediat, durata de soluționare fiind chiar de 30 de minute. 

Service-ul GSM MobileFIX este localizat în 4 orașe din țară. Poți merge astfel cu telefonul fie la București, fie la Brașov, Cluj Napoca sau Constanța. În fiecare dintre aceste locații vei găsi o echipă tehnică specializată, care poate finaliza cu succes reparațiile telefonului tău mobil. Multe persoane caută un service GSM pentru reparatii iPhone, acestea fiind mai greu de reparat tip de telefoane. Vei avea parte de o experiență plăcută, de servicii de calitate și de discreție la orice moment. Totodată, în cadrul service-ului găsești personal ce dispune de resurse suficiente pentru a finaliza reparația în mai puțin de o oră. 

MobileFIX este locul în care poți merge cu telefonul pentru orice tip de reparație. În ceea ce privește marca Apple și iPhone-urile, serviciile disponibile sunt înlocuirea bateriei, înlocuirea difuzorului, înlocuirea sticlei, a mufei de încarcare sau a display-ului. De asemenea, poți solicita servicii de reparații la placa de bază ori dacă telefonul a căzut în apă și s-a defectat. 

Transparență totală și profesionalism

În cadrul service-ului GSM MobileFIX ai parte cu certitudine de mult profesionalism și transparență totală privind prețurile. În funcție de marca și modelul telefonului, la fiecare dintre ele ai afișate prețurile pe site pentru reparațiile necesare. Trebuie doar să apeși pe marca și modelul acestuia, apoi îți va fi afișată o pagină ce include lista de servicii, durata lor, cât și prețurile. 

Nu trebuie să îți faci griji nici în legătură cu datele tale, deoarece acestea vor fi în siguranță totală. Profesioniștii se vor asigura că datele sunt în completă confidențialitate. Acesta este un aspect destul de important, așadar înainte de a alege un service, asigură-te că datele tale nu vor fi expuse. 

Pe site-ul mobilefix.ro ai la dispoziție toate detaliile legate de fiecare reparație în parte, dar și de locație, prețuri și durata reparațiilor. 

Service pentru laptop sau PC

La MobileFIX nu poți apela doar la service pentru telefonul mobil, ci și pentru laptop sau PC. Cei care dispun de MacBook sau de iMac pot solicita oricând serviciile de acest tip. Pe site poți vedea toate serviciile pe care le poți cere în cadrul service-ului, iar dacă ai probleme și cu un alt device, poți contacta firma. 

Specialiștii vor prelua problema și îți vor comunica dacă device-ul poate fi reparat. Poți discuta cu ei la numărul de telefon de pe site sau la e-mailul contact@mobilefix.ro.

Cele mai citite

Alertă în Galați, după o bubuitură puternică raportată în această dimineață

Mai multe echipaje de la ISU, IPJ, Jandarmerie, Armată, Poliţia de Frontieră fac căutări, în această dimineaţă, în cartierul Dimitrie Cantemir, aflat la marginea...

Avertizare Ro-Alert în Tulcea, Galaţi şi Brăila despre “căderea unor obiecte din spaţiul aerian”

 "A căzut ceva, dar nu ştim ce şi cum, s-a măturat zona, care rămâne izolată până mâine dimineaţă când reluăm căutarea. Local am...

Rusia – Ucraina, ziua 684: Moscova anunță că a doborât nouă rachete ucrainene în regiunea Belgorod

Ministerul Apărării de la Moscova a anunţat că apărarea antiaeriană a doborât nouă rachete lansate din Ucraina asupra regiunii Belgorod din vestul Rusiei.Regiunea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies