2.8 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeTechMobile Innovation la Bucureşti. Sorin Grindeanu vorbeşte despre tehnologia 5G

Mobile Innovation la Bucureşti. Sorin Grindeanu vorbeşte despre tehnologia 5G

Principala temă a conferinţei este “Diagrama globală 5G în premieră în România: când va pătrunde noua tehnologie şi la noi?”.

Invitaţii la Conferinţa de la Bucureşti vor discuta şi un raport de la Congresul Mondial al Mobilităţii care s-a desfăşurat la Barcelona, unde s-a discutat despre mobilitatea globală în beneficiul societăţii şi tehnologia în folosul comunităţilor.

La conferinţa de miercuri de la Bucureşti sunt aşteptaţi secretarul de stat din Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale Manuela Catrina, precum şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), Sorin Grindeanu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă