14.8 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăTechLiviu Dragnea: PSD și Guvernul nu au nimic împotriva multinaţionalelor

Liviu Dragnea: PSD și Guvernul nu au nimic împotriva multinaţionalelor

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seară, la România TV, că nici PSD, nici  guvernul Grindeanu, nu au absolut nimic împotriva companiilor multinaţionale.

"Eu nu am un discurs naţionalist, nu am un discurs de slugă. Am un discurs de român normal care încă speră că în ţara lui poate să vorbească pentru drepturile românilor. Că sunt angajaţi, că sunt oameni de afaceri, că sunt funcţionari, că sunt pensionari, că sunt tineri, că sunt medici, profesori, cred că încă mai am dreptul şi încă mai avem dreptul să vorbim despre asta”, a spus liderul PSD.

Pe de altă parte, el a susținut că nici PSD nici Guvernul Grindeanu nu au „absolut nimic” împotriva multinaţionalelor.

„Că nu am o atitudine de slugă şi pentru asta sunt criticat, asta-i viaţa! Le doresc succes, să critice în continuare. Nu o să îmi schimb discursul. Vreau să precizez a mia oară: nici eu, nici partidul pe care îl conduc, nici Guvernul nu are absolut nimic împotriva multinaţionalelor. Dar pentru faptul că noi spunem de luni de zile şi acţionăm în sensul ăsta, că trebuie să ajutăm şi firmele româneşti şi capitalul autohton, asta nu înseamnă că este ceva împotriva celorlalţi”, a explicat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă