24.4 C
București
duminică, 25 septembrie 2022
AcasăTechLiviu Dragnea promite un AEROPORT în județul Ialomița, dacă localnicii vor vota...

Liviu Dragnea promite un AEROPORT în județul Ialomița, dacă localnicii vor vota PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, le-a promis locuitorilor din Ialomița că vor beneficia de un aeroport în județ, dacă PSD va câștiga alegerile.

„La toamnă, când vom prelua guvernarea împreună cu ALDE şi UNPR, vom transfera la Consiliul Judeţean Ialomiţa aeroportul Alexeni, care vă va face unul dintre cele mai bogate judeţe ale României”, a promis Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Aeroportul ar urma să fie amenajat în locul fostei unități militare de aviație.

Liderul PSD Ialomiţa, Marian Neacşu, care deţine şi funcţia de secretar general al PSD, a promis ‘un scor istoric pentru PSD’ şi a pus că ‘oamenii au mare nevoie de Liviu Dragnea, cel care prin Programul naţional de dezvoltare locală, singurul program funcţional în acest moment, a scos România din noroi’. 

‘De 26 de ani nu am pierdut nici o bătălie în acest judeţ, promitem că vom realiza un scor istoric în judeţul Ialomiţa’, a mai declarat sursa citată. 

Secretarul general al PSD a prezentat ‘echipa de succes de la Ialomiţa’ printre care candidatul pentru primăria Slobozia, Adrian Mocioniu, 39 de ani, medic veterinar şi primarul localităţii Amara, Victor Moraru, primul pe lista PSD pentru CJ Ialomiţa acesta din urmă fiind considerat ‘locomotiva unui rezultat istoric’. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a mărturisit că vine cu plăcere în judeţul Ialomiţa şi a cerut candidaţilor un singur lucru ‘să nu înşele aşteptările oamenilor’.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Laurențiu Reghecampf își botează fiul duminică, 25 septembrie

Antrenorul lui Netftchi Baku își botează băiețelul nou-născut pe care îl are împreună cu partenera sa de viață, Corina Caciuc Și-au anunțat prezența oameni din...

Ministrul Apărării din Marea Britanie, Ben Wallace ia în serios tot ceea ce zice Putin – ” este un om fără scrupule”

Cu doar două luni în urmă, numele lui Ben Wallace a fost în fruntea mai multor sondaje ale membrilor Partidului Conservator ca alegerea...

Laurențiu Reghecampf își botează fiul duminică, 25 septembrie

Antrenorul lui Netftchi Baku își botează băiețelul nou-născut pe care îl are împreună cu partenera sa de viață, Corina Caciuc Și-au anunțat prezența oameni din...
Ultima oră
Pe aceeași temă