2.7 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeTechLiviu Dragnea, declarații despre starea de sănătate a premierului după vizita în...

Liviu Dragnea, declarații despre starea de sănătate a premierului după vizita în Turcia

Coordonatorul politic al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri, că premierul Victor Ponta va avea nevoie de o perioadă de recuperare de până la patru săptămâni, informează Agerpres.

”Este nevoie de o perioadă de recuperare, de trei sau patru săptămâni, în care în fiecare zi trebuie să facă niște exerciții pe care trebuie să le respecte cu strictețe și foarte multă rigoare, altfel o să aibă probleme cu genunchiul toată viața. Are dureri foarte mari atunci când este pus să facă acele exerciții. A încercat să facă câțiva pași cu un cadru ieri, dar este aproape imposibil. Stă într-un pat special care se modelează în diverse poziții și are niște aparate care lucrează la picior”, a declarat Dragnea.

Citește și: Ponta nu mai calcă pe la Guvern trei săptămâni. Ce i-au mai recomandat medicii premierului

Politicianul a precizat că primul-ministru se află în imposibilitatea de a pune piciorul operat în pământ și acuză dureri foarte mari. El susține că intervenția chirurgicală din Turcia, deși a fost dificilă. a reprezentat un real succes.

Liviu Dragnea a mai spus că primul-ministru urmează a fi reevaluat vineri, medicii urmând să decidă dacă acesta poate părăsi clinica.

Premierul Victor Ponta a calificat, marți, intervenția chirurgicală la genunchi la care a fost supus într-o clinică din Turcia ca fiind “mult mai complicată decât se anticipa” și și-a exprimat încrederea că “până în decembrie” va putea din nou să facă sport.

Citește și: EXCLUSIV. GALERIE FOTO+VIDEO. Dragnea l-a vizitat pe Ponta la spitalul Medipol

“Mulțumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine — operația a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în decembrie voi putea face sport din nou. Mulțumiri speciale doctorului Ionuț Codorean, care a fost lângă mine și mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români — aici însă am ceva ce era imposibil acasă — LINIȘTE și ODIHNĂ)!”, a scris premierul pe Facebook.

Ponta a dat asigurări că se va întoarce “mai sănătos și mai puternic”.

Cele mai citite
00:01:46

Cum se pregătește echipa de eliminare a bombelor de la Paris pentru Jocurile Olimpice

Echipa de eliminare a bombelor poliției din Paris se așteaptă ca Jocurile Olimpice din 2024 să fie o „provocare considerabilă”. Reuters are o imagine...
00:01:46

Cum se pregătește echipa de eliminare a bombelor de la Paris pentru Jocurile Olimpice

Echipa de eliminare a bombelor poliției din Paris se așteaptă ca Jocurile Olimpice din 2024 să fie o „provocare considerabilă”. Reuters are o imagine...

Ministrul britanic al imigrației, Robert Jenrick, a demisionat miercuri

Ministrul britanic al imigrației, Robert Jenrick, a demisionat miercuri, a declarat ministrul de interne James Cleverly, după ce guvernul a publicat un proiect de...
Ultima oră
Pe aceeași temă