4.9 C
București
sâmbătă, 16 martie 2024
AcasăTechLansare nouă la Ford. Ce model va face furori

Lansare nouă la Ford. Ce model va face furori

 Ford a dezvăluit luni noile Ranger Stormtrak și Ranger Wolftrak – două modele în ediție limitată, care valorifică stilul și capacitatea pick-up-ului premiat al companiei.

Ranger Stormtrak este un pick-up premium cu un stil distinctiv destinat clienților care apreciază performanțele remarcabile în combinație cu specificațiile generoase pentru a le susține stilul de viață activ.

Ranger Wolftrak este un pick-up îndrăzneț, robust, conceput în jurul nevoilor clienților care lucrează în aer liber și doresc performanțe off-road impresionante fără a compromite confortul și utilitatea.

Noile ediții limitate Ranger Stormtrak și Wolftrak vor sosi în reprezentanțele Ford din Europa începând cu luna octombrie a acestui an, adăugând o nouă dimensiune gamei premiate Ranger a companiei Ford pentru o varietate largă de clienți, care include palpitantul Ranger Raptor, Ranger MS- RT inspirat din motorsport și varianta de cabină cu șasiu Ranger, recent anunțată.

De asemenea, Ford introduce o nouă opțiune de rulou pentru benă acționat electric pentru modelul Ranger Wildtrak, care este specificată ca dotare standard la Ranger Stormtrak.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Design și funcționalitate: descoperă mesele de cafea perfecte pentru casa ta

Pentru că au un rol esențial în amenajarea spațiilor de relaxare, fiind apreciate nu numai pentru funcționalitatea pe care o oferă, ci și pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă