4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăTechÎnvață programare și lucrează de la mare depărtare! Câștigă-ți libertatea și independența...

Învață programare și lucrează de la mare depărtare! Câștigă-ți libertatea și independența financiară

Te simți blocat în biroul cu geamuri de sticlă, ca un pușcăriaș în celulă, și visezi să lucrezi de pe o plajă exotică, cu un cocktail rece, în bătaia brizei? Ia măsuri și transformă visul în realitate: învață programare! Un atu incontestabil al jobului de programator este posibilitatea de a lucra de oriunde și a avea libertate de mișcare.

Ai tot auzit vorbindu-se despre programare și discuțiile ți-au suscitat interesul? Nu mai amâna! Înscrie-te la mentoratul fondat de Petru Trîmbițaș și invata programare în cadrul unui program unic în România.

Mentoratul WellCode a fost fondat de Petru Trîmbițaș în urma experienței sale acumulate la Facebook și Google în Statele Unite ale Americii. Programul este gândit extrem de complex și urmărește efectele și modul în care viața profesională și succesul îți sunt influențate de evenimentele din sfera personală și stilul de viață.

În cadrul proiectului, vei avea posibilitatea de a învăța programare la cel mai înalt nivel și să îndepărtezi din viața și mintea ta obiceiurile și gândurile negative. Astfel, mentorii se vor asigura că, încă de la prima logare pe platformă, vei scrie cod corect și curat.

invata programare

Cum funcționează?

Mentoratul a fost gândit astfel încât să poată fi urmat cu interes atât de persoane care au urmat studii în domeniul Informaticii, cât și de persoane care pleacă de la nivel zero. Platforma a fost organizată astfel încât problemele să te ajute să îți dezvolți gândirea logică, esențială pentru o carieră în programare.

Mentoratul se desfășoară online, iar programul ți-l faci singur! Vei avea oportunitatea de a învăța programare când, cât și de unde îți dorești, fără presiunea evoluției grupului. Cu toate acestea, nu vei fi niciodată singur. Mentorii îți vor fi alături la orice pas și te vor ajuta să găsești soluțiile cele mai bune la problemele cu care te vei întâlni pe platformă.

Totodată, mentorii te vor ajuta să îți dezvolți și strategii de automotivare și de gestionare a emoțiilor și gândurilor negative cu care te poți confrunta. Aceștia te vor sprijini să îți setezi obiective realiste, care să te mențină motivat de la începutul și până la finalul mentoratului.

În plus, vei avea posibilitatea de a descoperi cât de important este un stil de viață sănătos pentru o carieră de succes. Astfel, mentorii te vor ajuta să-ți stabilești o igienă a somnului sănătoasă, un regim alimentar echilibrat și activ.

Dezvoltarea abilităților de comunicare sunt un alt punct cheie vizat de mentorat și unul dintre atuurile apreciate de angajatori și care pot face diferența dintre tine și alti competitori la jobul mult dorit.

Învață programare productiv în cadrul mentoratului și, la final, vei avea oportunitatea ca, împreună cu mentorii, să îți poți crea propria aplicație sau portofoliu de proiecte. În plus, mentorii îți vor rămâne aproape nu doar pe durata mentoratului, ci până la obținerea primului job în acest domeniu. Aceștia te vor ajuta să îți dezvolți toate abilitățile și soft skill-urile de care ai nevoie pentru a trece cu brio de proba interviurilor și de a convinge angajatorul că tu ești alegerea ideală pentru proiectul și compania lui.

Consultă oferta completă și programează-ți o ședință de consultanță cu mentorii WellCode. De la vis la realitate e doar un pas! Fă-l și vei putea să ai cariera mult dorită, timp și siguranță financiară!

Cele mai citite

România în Schengen: Cătălin Predoiu a discutat cu ambasadoarea Regatului Suediei, Therese Hyden

Poziţia Guvernului de la Stockholm de susţinere a intrării României în spaţiul Schengen, Legile Justiţiei şi activitatea procurorilor din România care anchetează infracţiuni din...

ONU are dovezi ale folosirii armelor chimice de către Statul Islamic în Irak

Experţi ai Naţiunilor Unite(ONU) au descoperit noi probe ale utilizării armelor chimice de către gruparea jihadistă Statul Islamic în timpul autoproclamatului său califat, mai...

FIFA a demarat o procedură disciplinară împotriva câtorva jucători din Uruguay

FIFA a deschis o procedură disciplinară împotriva jucătorilor din Uruguay Jose Maria Gimenez, Diego Godin, Fernando Muslera și Edinson Cavani, după ce jucătorii s-au...
Ultima oră
Pe aceeași temă