16.3 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021

Google oferă în România peste 1200 de burse în domeniul IT

Compania Google anunță disponibilitatea a 1.255 de burse care vor fi oferite unor cetățeni din România pentru obținerea de certificate în domeniul IT.

Bursele pentru România vor fi oferite în cadrul a două proiecte. Unul dintre proiecte este Digital Women, realizat de Fundația EOS (Educating for an Open Society Romania) cu sprijinul INCO, în cadrul căruia vor fi acordate burse către 755 de femei care vor să-și construiască o carieră în tehnologie.

Al doilea program anunțat este cel derulat de Fundația Leaders, care va distribui în România 500 de burse finanțate de Google, pentru urmarea de cursuri din următoare domenii: IT Support, Data Analytics, Project Management, UX Design.

Programul de acordare de burse pentru dezvoltarea unei cariere în domeniul IT face parte dintr-o inițiativă europeană a Google de sprijinire a competențelor digitale, denumită „Google Career Certificates”.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă