7.3 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeTechÎncercare de intimidare a USR. Gabriel Vlase și Mircea Drăghici (PSD), către...

Încercare de intimidare a USR. Gabriel Vlase și Mircea Drăghici (PSD), către Nicușor Dan (USR) : Vrei să ajungem ca Ucraina?

Parlamentarii social-democrați Gabriel Vlase și Mircea Drăghici, au purtat o discuție cu liderul USR, Nicușor Dan, pe holurile Camerei Deputaților, el întrebându-l pe liderul opozanților dacă vrea ca România „să ajungă ca Ucraina”, arată Mediafax.

Nu merge aşa, aici e Parlament. Nu-ţi stăpâneşti parlamentarii. Aici trebuie să fie altfel’‘, i-a spus Vlase lui Nicuşor Dan.

Da, dar şi la Guvern trebuie să fie altfel”, i-a replicat liderul USR.

Atunci du-te la Guvern. Tu nu-ţi stăpâneşti parlamentarii. Eu am 200, dacă-i pun şi eu să facă la fel? Vrei să ajungem ca în Ucraina?”, a continuat Vlase.

Cei doi i-au replicat lui Nicușor Dan că nici măcar nu poate vorbi la microfon, iar parlamentarii USR nu ar avea declarațiile de avere depus.

‘Nu se poate aşa, nici măcar nu poţi să ajungi să vorbeşti la microfon’‘, a intervenit şi social-democratul Mircea Drăghici, care i-a mai spus lui Nicuşor Dan că parlamentarii USR nu şi-au depus nici declaraţiile de avere şi de interese, iar, în plus, USR are probleme privind finanţarea campaniei.

Nu e nimic ilegal”, a replicat Nicuşor Dan.

‘O să se dovedească şi ştiţi foarte bine, e evident”, i-a spus şi Drăghici

Toată discuția s-a întrerupt în momentul în care jurnaliștii au început să filmeze și să înregistreze discuția.

USR și PNL au protestat miercuri în plenul Camerei și au scandat “Hoții!”, “Demisia!” sau „“Dragnea și tâlharii”.

Mai mult, aceştia, alături de parlamentari PNL, au mers la tribună şi au înconjurat-o, rămânând în acel spaţiu şi împiedicând practic ca lucrările să se desfăşoare în mod normal. Totodată, aceştia au ameninţat că rămân în sala de plen şi după terminarea şedinţei de plen, în semn de solidaritate cu protestatarii din stradă.

Citește mai mult aici: VIDEO. Protest PNL și USR în Parlament, la scurt timp după depunerea moțiunii de cenzură. Aleșii au adus pancarte cu lozinci anti-Guvern și au strigat “Rușine să vă fie!”

 

 

Cele mai citite

Mesajul lui Iohannis de Ziua Națională

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că la 105 ani de la Marea Unire este important să reflectăm asupra reuşitelor şi a progreselor realizate."Dragi români,...

Jose Mourinho și-a criticat jucătorii, după ce AS Roma a remizat cu vicecampioana Elveției

După ce AS Roma a remizat în deplasare cu Servette Geneva, scor 1-1, în Europa League, antrenorul italienilor, Jose Mourinho, și-a criticat dur jucătorii,...

Mesajul lui Iohannis de Ziua Națională

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că la 105 ani de la Marea Unire este important să reflectăm asupra reuşitelor şi a progreselor realizate."Dragi români,...
Ultima oră
Pe aceeași temă