12 C
București
miercuri, 29 septembrie 2021

Dragnea: ÎN ACEST MOMENT Nu se pune problema ca PSD să-i retragă sprijinul politic lui Ponta

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seară la o emisiune tv la România TV, că în acest moment nu se pune problema ca partidul să-i retragă sprijinul politic lui Victor Ponta.

"Premierul Victor Ponta, dincolo de relațiile de prietenie care ne leagă de ani buni, este un premier bun, un premier care a luat economia României din recesiune și a dus-o la o creștere economică deja constantă și în fiecare an este mai mare. FMI, o instituție cunoscută pentru prudența ei, a și mărit prognoza de creștere economică și în 2015, și în 2016. Premierul a trecut cu bine moțiunea de cenzură, adică moțiunea de cenzură a căzut, a fost revalidat Guvernul în Parlament, deci nu se pune problema ca PSD să retragă sprijinul politic pentru Victor Ponta", a declarat Liviu Dragnea la România TV.

Cât despre zvonurile despre remanierea unor membri ai Guvernului, președintele ales al PSD a spus că o astfel de discuție nu a avut loc în partid.

"Nu s-a discutat în partid despre nicio remaniere, nici oficial, nici neoficial. (…) Nu există nicio intenție de remaniere la ora la care vorbim noi. Am discutat și cu premierul Victor Ponta pe marginea acestor zvonuri care circulă. Nici eu nu am în intenție, nici dumnealui nu are în intenție, nici din partea colegilor din coaliție nu am auzit nicio intenție de remaniere. Deci, este un zvon care nu are niciun suport real", a mai spus Dragnea care nu a exclus ca până la finalul anului să aibă loc totuși o remaniere cauzată de numulțumire existene în partid.

Ultima oră
Pe aceeași temă