4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăTechConnections Consult digitalizează Consiliul Superior al Magistraturii

Connections Consult digitalizează Consiliul Superior al Magistraturii

Connections Consult (simbol bursier CC), lider de piață în transformare digitală, anunță semnarea unui contract de implementare a unui sistem informatic integrat de management, care va contribui la eficientizarea și îmbunătățirea activităților operaționale ale Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Valoarea totală a proiectului se ridică la 7,38 milioane RON cu TVA inclus și se înscrie în direcția eforturilor Connections de a promova soluțiile de transformare digitală profundă care vor eficientiza și fluidiza numeroase procese de business din cadrul instituțiilor publice și private.

”Suntem încrezători că rezultatul implementării va fi un sistem modern, care va sprijini activitatea de management la nivelul Consiliului Superior al Magistraturii şi va contribui astfel la eficientizarea și modernizarea metodelor de lucru utilizate în cadrul activității proprii, beneficiind și de suportul partenerilor de la Trencadis, cu care suntem asociați în acest proiect.  Astfel, se va îmbunătăți modul de lucru al magistraților și personalului asociat din România”, a declarat Bogdan Florea, CEO Connections Consult SA.

Contractul încheiat între Connections Consult și CSM urmează strategia grupului Connections de creare a unei practici solide în zona publică pentru livrarea de servicii integrate de tehnologie care să îmbunătățească fluxurile interne ale instituțiilor și interacțiunea cetățenilor cu acestea. Sistemul construit va asigura integrarea cu sisteme naţionale precum ECRIS şi site-ul instituţiei, în vederea interogării și extragerii datelor de identificare ce vor fi asociate fluxurilor și documentelor rezultate ca urmare a desfăşurării activităţilor interne.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Lucian Romașcanu o acuză pe Clotilde Armand că-l instigă să încalce legea în cazul imobilului Casa Miclescu

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, afirmă că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi solicită să încalce legea în cazul unui litigiu aflat în recurs la...

Un incendiu s-a produs pe platforma Kronospan din Sebeş

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marţi pe platforma Kronospan din Sebeș, producător de plăci pe bază de lemn, ca urmare...

Lucian Romașcanu o acuză pe Clotilde Armand că-l instigă să încalce legea în cazul imobilului Casa Miclescu

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, afirmă că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi solicită să încalce legea în cazul unui litigiu aflat în recurs la...
Ultima oră
Pe aceeași temă