13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăTechCe spune Alina Gorghiu despre ruperea USL

Ce spune Alina Gorghiu despre ruperea USL

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marți seara, că atât Victor Ponta cât și Crin Antonescu au avut de pierdut în urma ruperii USL, relatează Agerpres.

“(…) Cred că și Victor Ponta și Crin Antonescu au pierdut din ruperea USL. Unul a pierdut partidul și își va pierde cariera politică din varii motive, printre care ultimul este că se încăpățânează să rămână în funcție, o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, dar fiecare își alege cauzele pentru care se luptă, iar Crin Antonescu și-a pierdut partidul și a pierdut europarlamentarele în mare parte tot din acest motiv”, a spus Alina Gorghiu la Antena 3.

În ceea ce-l privește pe colegul său de partid, Vasile Blaga, co-președinta PNL a spus că este un om care a reușit să îi câștige respectul.

“Nu aș spune că Vasile Blaga este fioros (n.r.—aluzie la porecla lui Blaga—”Buldog”), este un om foarte organizat, care a reușit să îmi câștige respectul în aceste șase luni în care colaborăm. Am cunoscut și dimensiunea asta a lui, de organizator mai aspru în campania pentru prezidențiale, dar e nevoie, reușim să ne completăm profilul”, a menționat co-președintele PNL.

Alina Gorghiu a mai spus că primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este unul dintre membrii PNL dar nu l-a văzut la niciun fel de ședință a partidului și că rămâne de văzut dacă va dori să mai candideze pentru primărie sau dacă electoratul îl va mai susține.

Cele mai citite

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...

Vântul puternic a suspendat manevrele în porturile de la Marea Neagră

Vântul puternic suspendă, sâmbătă, manevrele în porturile de la Marea Neagră, potrivit jurnalul.ro. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că au fost...

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...
Ultima oră
Pe aceeași temă