9.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Cătălin Predoiu: „Organizaţia Ponta Ghiţă” e gata să acapareze toată economia românească

Cătălin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidenţiale, a declarat că România poate atrage investiţii străine numai dacă politica românească se va curăţa, un prim pas în acest sens fiind eliminarea organizaţiei Ponta Ghiţă.

„Votul Parlamentului în cazul Titi Holban confirmă din nou că majoritatea politicienilor trăiesc într-o lume paralelă. Pentru a căpăta investiţii, România trebuie să dea semne clare că politicienii nu le vor fura şi "taxa" cu comisioane ilegale. Dacă vrem investiţii, cei care vor conduce politica românească trebuie să fie curaţi şi credibili pe tema legii, justiţiei, anticorupţiei şi să înţeleagă lumea globală a businessului. Numai cu astfel de reprezentanţi poţi să aduci investiţii, bani şi locuri de muncă în România”, a apreciat Cătălin Predoiu. 

Reprezentantul PDL a afirmat că, în prezent, "Organizaţia Ponta Ghiţă" ţine departe "banii adevărați" de România. 

„Dacă vrem investiţii şi locuri de muncă, atunci trebuie să dărâmăm "Organizaţia Ponta Ghiţă", care e gata să acapareze toată economia. Dar în locul ei, trebuie să venim cu o alternativă, cu o construcţie credibilă şi oameni credibili, cu un trecut care poate garanta că o nouă guvernare nu va însemna o nouă organizaţie de tip Ponta Ghiță”, a spus Cătălin Predoiu.

Ultima oră
Pe aceeași temă