-0.3 C
București
marți, 31 ianuarie 2023
AcasăTechCandidatura lui Negoiță la șefia PSD nu i-a picat bine lui Dragnea

Candidatura lui Negoiță la șefia PSD nu i-a picat bine lui Dragnea

Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, şi Liviu Dragnea, președintele interimar al PSD, au avut un scurt schimb de replici tensionate înainte ca edilul să îşi anunţe candidatura la şefia partidului. Dragnea i-a cerut lui Negoiţă o discuţie privată dar și să explice de ce a chemat jurnaliştii în sediul partidului, informează Mediafax.

Conferinţa susţinută de Robert Negoiţă nu fusese anunţată oficial de către partid şi nici de către primarul Sectorului 3. Jurnaliştii prezenţi la sediul PSD erau ţinuţi în afara sălii de conferinţe, moment în care Robert Negoiţă a apărut la sediul partidului şi s-a întâlnit cu Liviu Dragnea, care tocmai părăsea clădirea. În acel moment, Robert Negoiţă l-a întrebat pe liderul interimar al partidului dacă poate invita jurnaliştii în sala de conferinţe, pentru a susţine o declaraţie.

Liviu Dragnea l-a întrebat pe Negoiţă despre ce este vorba, afirmând că „nu ştie nimic” despre nicio conferinţă. „Poţi face ce vrei„, i-a spus Dragnea acestuia, însă i-a solicitat o discuţie privată. Robert Negoiţă l-a întrebat din nou pe Dragnea dacă poate invita jurnaliştii în sala de conferinţă.

Ce este circul ăsta?„, a spus Dragnea, în momentul în care jurnaliştii s-au apropiat de cei doi şi a fost fotografiat. „Te rog frumos, vreau să discut ceva cu tine, nu înţeleg ce vrei să faci„, i-a spus atunci lui Negoiţă. „Vreau să fac un anunţ„, a răspuns Negoiţă. Liderul interimar al PSD şi primarul Sectorului 3 au avut o discuţie privată timp de câteva minute, în urma căreia Robert Negoiţă a invitat jurnaliştii în sediu, iar Dragnea a plecat de la sediul PSD.

În cadrul conferinţei de presă, Negoiţă a susţinut că a discutat cu Liviu Dragnea despre candidatura sa, iar acesta nu avut obiecţii. „I-am comunicat că voi candida. Nu-l deranjează. Suntem colegi, ne respectăm reciproc şi competiţia nu face altceva decât să stimuleze„, a spus Negoiţă, în conferinţă.

Cele mai citite
00:00:47

Blinken îl întâlnește pe președintele Sisi din Egipt, în timpul turneului din Orientul Mijlociu

Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a purtat discuții cu președintele egiptean Abdel Fattah al-Sisi și cu ministrul de externe Sameh Shoukry luni...

Ambasadarul ucrainean în Germania face presiuni pentru avioanele de luptă împotriva Rusiei

Ambasadorul ucrainean în Germania, Oleksii Makeiev, a subliniat luni cât de importante sunt avioanele de luptă în războiul împotriva Rusiei, informează dpa. "Încă nu am...
00:00:47

Blinken îl întâlnește pe președintele Sisi din Egipt, în timpul turneului din Orientul Mijlociu

Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a purtat discuții cu președintele egiptean Abdel Fattah al-Sisi și cu ministrul de externe Sameh Shoukry luni...
Ultima oră
Pe aceeași temă