9.8 C
București
vineri, 15 octombrie 2021

Alina Gorghiu: Sunt momente când apelez la Blaga; dacă are probleme nu înseamnă că nu mai vorbim

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni că sunt momente când apelează la expertiza fostului copreședinte al liberalilor Vasile Blaga pe subiecte de campanie electorală, subliniind că, deși acesta are probleme, nu înseamnă că nu poate vorbi cu el, informează Agerpres.

„Singurele audio-conferințe pe care le organizez sunt ale mele, dar nu vreau să vă ascund că sunt momente când apelez la expertiza domnului Blaga, pe diverse subiecte care țin de campania electorală, de organizare de evenimente și îl întreb lucruri pe care le cunoaște de atâția ani”, a spus Alina Gorghiu, la Antena 3, întrebată dacă Vasile Blaga a participat la videoconferințele PNL.

Potrivit acesteia, și în weekend PNL va organiza două mitinguri regionale, la Craiova și la Iași, unde partidul își va prezenta reformele principale din programul de guvernare.

„Eu nu știu de ce ar fi o problemă? Să nu credeți că domnul Blaga nu mai vorbește cu cei din partid. Faptul că există o diferență pe care lumea a sesizat-o, și anume că la noi, când un lider are probleme, respectă decalogul integrității și renunță la funcție, la toate calitățile din partid, asta nu înseamnă că nu poți să vorbești cu domnul respectiv”, a adăugat Gorghiu.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă