27.8 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăTechAlina Gorghiu, fosta președintă a PNL: Este indecent politic să te gândești...

Alina Gorghiu, fosta președintă a PNL: Este indecent politic să te gândești la un guvern PSD – PNL

Alina Gorghiu, fosta președintă a PNL, exclude orice colaborare dintre PNL și PSD, în acest moment.

„Mi se pare indecent politic să te gândești la un Guvern PSD – PNL în acet moment”, a spus Alina Gorghiu, joi seară, la Antena 3.

„Și mie mi se pare la fel de indecent, în orice moment, nu doar acum”, i-a replicat Lia Olguța Vasilescu, reprezentanta PSD.

Poziția PNL, exprimată de Alina Gorghiu, este că "am demarat azi o consultare în interiorul partidului ca să vedem cu ce mandat mergem la Cotroceni. Cel mai probabil acea propunere va fi Ludovic Orban. Dar „e multă pâine de mâncat” până să ajungem cu o propunere concretă la Cotroceni”.

Pe de altă parte, Lia Olguța Vasilescu, fost ministru în Guvernul Grindeanu, a susținut că "este greu ca celelalte partide să facă o coaliție. PSD are 40% în Parlamentul României și este foarte greu și ar trebui ca celelalte partide să se alieze”.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
00:01:17

VIDEO: RECORD – Un cuplu a câștigat peste 200 de milioane dolari la loteria Euromillions, în Marea Britanie

Un cuplu care a câștigat peste 184 de milioane de lire sterline (228 de milioane de dolari) la loteria Euromillions, a vorbit despre momentul...

Licitație de arme și covoare istorice

O colecție de peste 200 de săbii și covoare, care au trecut proba timpului și reflectă pagini importante din istoria României sau a lumii,...

Facultatea de Horticultură din București lansează campania: „Bujorul – Floarea Națională și Simbol Floral al României”

Facultatea de Horticultură din București lansează campania: "Bujorul - Floarea Națională și Simbol Floral al României.Facultatea de Horticultură din cadrul Universității de Științe Agronomice...
Ultima oră
Pe aceeași temă