3.6 C
București
marți, 18 ianuarie 2022
AcasăTechAcademia Tehnică Militară a proiectat un ventilator pentru pacienți cu coronavirus

Academia Tehnică Militară a proiectat un ventilator pentru pacienți cu coronavirus

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a precizat că prototipul ventilatorului urmează să fie testat la Târgu Mureș, după care ar putea începe producția de serie a acestui echipament, la o întreprindere din industria auto.

Academia Tehnică Militară este o instituție subordonată Ministerului Apărării Naționale (MApN) care pregătește ofițeri ingineri.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

18 echipe, salvarea lui Dinamo, dar și a fotbalului românesc

Discuțiile despre o nouă creștere a numărului de echipe din Liga I le-a dat motiv rivalilor lui Dinamo să invoce o “dedicație”. Să nu trecem...
Ultima oră
Pe aceeași temă