11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăGDPRO nouă rută low-cost către Londra

O nouă rută low-cost către Londra

Compania aeriană low-cost Wizz Air a început să opereze, săptămâna trecută, zborurile de la Bucureşti către cel mai recent aeroport din reţeaua Wizz, Londra Gatwick, potrivit unui comunicat al companiei. 

Aeroportul din Londra Gatwick este situat în sudul Londrei, iar tarifele pentru zborurile zilnice încep de la 109 lei, valabil pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse. Pentru pasagerii din România, aceasta este a doua opţiune Wizz pentru zborul spre Londra, după Luton.

Compania Wizz Air va creşte flota internă la 20 de aeronave până la sfârşitul anului 2016 şi va opera de pe nouă aeroporturi. Wizz Air oferă în prezent 118 rute, de pe nouă aeroporturi din România către 16 ţări. 

'Ruta lansată înseamnă mai multă flexibilitate şi opţiuni convenabile pentru clienţii care călătoresc în sudul Marii Britanii şi în Londra. (…) 223 de persoane au deja ales să călătorească cu cea mai nouă aeronava A321 în zborul inaugural spre Londra Gatwick. A321 oferă tehnologie de ultimă oră şi este cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar de pe piaţă. Noua rută consolidează poziţia de lider a Wizz în România şi întăreşte angajamentul nostru de a oferi cea mai bună experienţă de la bord, la cele mai mici tarife pentru clienţii din România', se menţionează în comunicat. 

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 68 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă peste 420 de rute de la 25 de baze, asigurând conexiunea între 124 de destinaţii din 39 de ţări, compania fiind aleasă de 20 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni. 

Wizz Air a fost aleasă recent 'Value Airline of the Year 2016' de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviaţie.

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă