15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăGDPRTrei trucuri simple pentru a ascunde oboseala

Trei trucuri simple pentru a ascunde oboseala

Orice femeie își dorește un ten luminos și fără cearcăne după o noapte albă. De cele mai multe, soluţia cea mai la îndemână este machiajul. Este necesar, însă, să știm cum anume să folosim produsele cosmetice, pentru a avea rezultatele mult dorite. Revista Canadian Living oferă câteva ponturi care să ne ajute să arătăm spectaculos după o noapte în care nu ne-am odihnit suficient.

1. Piele uscată și palidă

Pielea îşi pierde luminozitatea și strălucirea din cauza oboselii. De aceea, pentru a avea o piele frumoasă după o noapte cu puține ore de somn, este necesar să ne hidratăm intens.

În acest sens, specialiștii recomandă ca dimineața să ne spălăm cu apă rece pe faţă, să bem multă apă şi să folosim o bază de machiaj, cu efecte iluminatoare, care să ne confere un aspect odihnit.

Pentru ca pielea feţei să aibă un aspect luminos, putem utiliza, de asemenea, un fard de obraz. Acesta ajută la o mai bună conturare a pomeţilor şi conferă strălucire.

2. Cearcăne

Make-up artistul Caitlin Callahan propune pentru evitarea cearcănelor utilizarea unui tuş. “Aplicați la colțul interior al ochiului, apoi permiteți se usuce puţin înainte să începeţi să masaţi uşor sub ochi”, a explicat Caitlin Callahan, citată de revista Canadian Living.

Ea sugerează, de asemenea, să încercăm şi un anticearcăn lichid, dacă avem nevoie de o mai mare putere de acoperire.

3. Ochi inflamaţi

Soluţia cea mai simplă pentru a ascunde ochii inflamați și roșii este utilizarea unui dermatograf de culoare albă, întrucât culorile deschise scot mai mult în evidenţă albul ochilor.

Specialiștii în machiaj recomandă, de asemenea, utilizarea unui rimel de calitate, de preferat cu o dublă acţiune. Marginea plată a periei cu dublă acţiune ajută la aplicarea rimelului pe gene, în timp ce partea rotunjită ajută la alungirea, curbarea şi definirea genelor.

Cele mai citite

Coliban, tun la final de mandat. Primăria Brașov, disperată să dea peste un mil. euro pe un imobil în litigiu

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban (USR), se grăbește să încheie o afacere imobiliară profitabilă pentru controversata femeie de afaceri Carmen Palade, ale căror firme...

Cine este BOBER, castorul care a devenit subiectul #1 în trending pe Twitter România

În peisajul digital contemporan, termenul „memecoin” a căpătat o nouă dimensiune, devenind nu doar o formă de divertisment, ci și o piesă intrigantă în...

Cum își schimbă Nicușor Dan aspectul fizic, în timpul campaniilor electorale. FOTO

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pare să fie extrem de preocupat de aspectul său fizic, în perioada campaniilor electorale, când dorește să pară...
Ultima oră
Pe aceeași temă