Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ingredientele minune care ajută la combaterea căderii părului

Un păr plin de vitalitate, strălucire și rezistență sunt semnele feminității și ale tinereții la femei, dar și o emblemă a masculinității la bărbați. Cu toate acestea atât la bărbații, cât și la femei căderea părului reprezintă una dintre cele mai comune afecțiuni. Indiferent de factorii care duc la alopecie, aceasta se poate trata, de cele mai multe ori.

Share

Advertorial 0 comentarii

Actualizat: 25.08.2016 - 13:22

Un păr plin de vitalitate, strălucire și rezistență sunt semnele feminității și ale tinereții la femei, dar și o emblemă a masculinității la bărbați. Cu toate acestea atât la bărbații, cât și la femei căderea părului reprezintă una dintre cele mai comune afecțiuni. Indiferent de factorii care duc la alopecie, aceasta se poate trata, de cele mai multe ori. Pe lângă menținerea unui stil de viață și a unei alimentații sănătoase, produsele pentru păr folosite joacă un rol important. Asta pentru că unele dintre acestea conțin anumite ingrediente care extrem de eficiente împotriva căderii părului.

Pentru că ingredientele din produsele pentru păr au o contribuție mare în menținerea și restabilirea sănătății părului, compania Rekze Laboratories a dezvoltat o linie inovatoare împotriva căderii părului pentru a oferi rezultate maxime prin intermediul unor produse care pot fi eliberate fără prescripție medicală.

Linia de produse lansată de Rekze Laboratories include: șamponul '63', balsamul '43', serul tratament '24' și șervețelele umede pentru curățarea scalpului ’28’. Ingredientele folosite pentru produsele Rekze Laboratories ajută la reducerea toxinelor care ar putea cauza părul să devină casant și subțire și să îmbunătățească abilitatea scalpului de a susține creșterea unui păr sănătos care este mai puțin predispus ruperii și căderii. Linia de produse destinată căderii părului și stimulării creșterii acestuia include și singurele șervețele umede tratament de pe piață menite să curețe, să hrănească și să mențină prospețimea scalpului pe toată durata zilei.

Dar care sunt aceste ingrediente? Unul dintre cele mai importante este Complexul bioactiv Procapil (o combinațe de trei substanțe active: biotinoyl tripetide-1, care stimulează metabolismul celular, apigenin, care îmbunătățește micro-circulația și acidul oleanolic, care inhibă 5a-reductaza) care se regăsește și în produsele Rekze Laboratories și-a dovedit eficiența prin teste clinice în oprirea căderii părului și în același timp stimulează creșterea acestuia. În plus, nu provoacă efecte secundare precum Minoxidilul.

Un al compus minune este complexul Kapilarine, cunoscut drept unul dintre cele mai puternice remedii împotriva căderii părului și care ajută la regenerarea acestuia. Ca și complexul Procapil, Kapilarine este un ingredient natural care conține un mix de extracte de plante, Kigelia Africana, Salvie, scorțișoară și Gingko biloba. Acesta stimulează microcirculația și metabolismul celular al scalpului și reduce inflamațiile care contribuie la seboree.

Cafeina joacă și ea un rol important în produsele create de Rekze Laboratories împotriva căderii părului. Acest ingredient nu numai că și-a dovedit eficiența în ceea ce privește stoparea căderii părului blocând efectele dihidrotestosteronul (DHT) - un metabolic al testosteronului care acţionează asupra foliculilor, împiedicând producerea de fire de păr sau distrugându-i -, dar și în ceea ce privește regenerarea firelor de păr.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...