Cum alegi electrocasnicele incorporabile pentru bucatarie (P)

Cumpararea de electrocasnice, in special incorporabile, poate fi considerata o investitie majora. Prin asta intelegem costuri mari percepute de comercianti pentru a putea intra in posesia unui astfel de set de electrocasnice.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 01.08.2017 - 11:42

Cumpararea de electrocasnice, in special incorporabile, poate fi considerata o investitie majora. Prin asta intelegem costuri mari percepute de comercianti pentru a putea intra in posesia unui astfel de set de electrocasnice.

In acest punct, in calitate de cumparatori, ne vom concentra pe un singur lucru: informarea. Pretul pe care il platim trebuie sa reflecte si calitatea dispozitivelor achizitionate. S-ar putea ca atentia ta sa se indrepte spre un cuptor electric incorporabil, din inox, cu multe functii, insa toate aceste particularitati te vor costa destul de mult.

Alegerea electrocasnicelor incorporabile presupune parcurgerea a trei etape:

1. Stabilirea bugetului – nu poti sa cumperi mai mult decat ti-ai propus, deci stabileste-ti un buget si asigura-te ca in bucataria ta vor ajunge toate electrocasnicele de care ai nevoie;

2. Dimensiunile, formele si aspectul – aceste electrocasnice, dupa cum bine stiti, sunt incorporate in mobila de bucatarie; asta inseamna ca dimensiunile lor ar trebui sa fie cele potrivite pentru a putea trece la urmatoarea etapa a acestui proces de achizitie;

3. Determinarea functiilor si alegerea electrocasnicelor – bugetul este deja stabilit, stii deja cum vrei sa arate fiecare electrocasnic incorporabil in parte, nu ramane decat sa-i cunosti speficiatiile si sa alegi modelul;

Care sunt electrocasnicele esentiale dintr-o bucatarie? Poti avea orice, de la masini de spalat vase incorporabile si pana la cuptoare cu microunde. Nu toate sunt cu adevarat indispensabile, motiv pentru care le vom enumera doar pe cele de care nu te poti lipsi in bucatarie.

Frigiderul

Frigiderul poate ocupa destul de mult spatiu vizual in bucatarie, fiind unul dintre cele mai mari electrocasnice. Daca ai o bucatarie mica, foloseste-te de oportunitatea de a putea cumpara un frigider incorporabil, intrucat rolul sau este acela de a te ajuta sa economisesti spatiu.

Cuptorul

Daca ti-ai propus sa te debarasezi de clasicul aragaz si sa mergi in directia simplitatii, e cazul sa-ti iei un cuptor incorporabil. Pentru cei pasionati de domeniul gastronomic, incorporabilele sunt o oportunitate de a avea mai multa flexibilitate in bucatarie. Ai sansa de a avea un cuptor dublu, de a-l pozitiona in orice loc si de a pune accent exclusiv pe functiile sale.

Plita

La fel ca in cazul cuptoarelor, ai parte de mai multa flexibilitate atunci cand iti iei o plita care sa arate si sa functioneze asa cum ti-ai dorit. Fie ca este una pe gaz sau electrica, cu sau fara inductie, e foarte simplu sa gasesti o plita potrivita pentru bucataria ta.

Hota

Indiferent de frecventa cu care gatesti, nu poti folosi plita fara ca in aer sa nu ajunga abur, fum sau aer cald degajat de zonele de gatit. Hota incorporabila este, fara nicio indoiala, unul dintre cele mai importante electrocasnice din bucatarie.

Masina de spalat vase

Poate ca nu orice familie are nevoie de o masina de spalat vase incorporabila, dar dupa ce vei ajunge sa o folosesti cel putin cateva zile, nu-ti vei mai dori sa te intorci la vechea maniera de spalare a vaselor, motiv pentru care acest electrocasnic incorporabil a intrat in sfera aparatelor esentiale in bucatarie.

Sursa foto: samsung.com

Citește totul despre:

Comentarii

loading...