11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăGDPRCe poti sa faci pentru a avea un ten perfect

Ce poti sa faci pentru a avea un ten perfect

Nimic nu este mai important pentru o femeie ca un ten perfect, iar modul in care il obtine este si el foarte important. Nici o reprezentata a sexului frumos nu va dori sa foloseasca creme care nu au la baza lor ingrediente 100% naturale, iar asta pentru ca ele cresc foarte mult riscurile de aparitie a iritatiilor, iar rezultatul poate fi total opus celui scontat.

Nu este insa neaparat nevoie sa apelezi la creme, pastilele sau alte produse, de multe ori ceea ce ne ofera mama natura fiind mai mult decat suficient sa obtinem un ten ingrijit si intinerit. In acest articol iti vom vorbi atat despre cele din urma, cat si despre primele, astfel incat tu sa ai de unde alege si sa arati exact asa cum tu iti doresti.

Incepem chiar cu prima categorie, deoarece este cea mai la indemana si poate da rezultatele cele mai rapide. Atunci cand vrei sa cumperi un produs pentru tenul tau, ai in vedere faptul ca ele mai bune sunt cele care au la baza lor o compozitie din ingrediente 100% naturale. Pana la urma este acelasi lucru cu a apela direct la cea de-a doua categorie despre care vom vorbi astazi, doar ca in cazul de fata e prezenta o concentratie mai mare, deci si rezultatele vor fi mai rapide si usor de observat intr-un timp scurt.

Piata este plina de produse de infrumusetare, iar ele au o compozitie diversa. Printre cele mai des intalnite sunt cele care au ca ingredient principal fructele Goji. De ce? Pentru ca aceste fructe aduc numeroase beneficii sanatatii si frumusetii noastre, datorita unei cantitati mari de antioxidanti (care vor ajuta organismul nostru sa lupte cu radicalii liberi si sa stopeze oxidarea celulelor), precum si a prezentei din abundenta a vitaminelor si mineralele de care corpul nostru are atat de mare nevoie.

Printre cele mai iubite produse in momentul de fata este crema Goji Cream, cea pe care o recomandat numerosi cosmeticieni pentru numeroasele avantaje aduse de aceasta. Crema ajuta in intinerirea pielii fetei noastre si in combaterea ridurilor (chiar si a acelor riduri profunde si foarte vizibile). Ajuta la inlaturarea toxinelor, la o corecta hidratare si hranire a tenului, precum si la cresterea elasticitatii acestuia. Pana acum toate femeile care au apelat la ea au fost foarte multumite de rezultate.

In cazul in care nu iti surade ideea de a apela la produse pentru intinerirea tenului atunci afla ca la fel de bine poti sa obtii rezultatele dorite prin folosirea unor solutii naturale create in casa. Un prim exemplu pe care noi il putem da aici este reprezentat de folosirea unei masti hidratante, care este formata din doua linguri de iaurt amestecate cu o lingura de ulei de masline extra-virgin, la care mai adaugam doua linguri de zeama de lamaie si o lingura de miele. Va rezulta astfel o masca numai buna pentru a spune adio tenului uscat si ridurilor.

Cafeaua poate fi si ea folosita cu succes in procesul de intinerirea a tenului. Asta pentru exfolierile cu cafea pot sa faca adevarate minuni atunci cand vine vorba de obtinerea unui ten luminos si bine ingrijit. „Reteta” este una cat se poate de simpla. Iei zatul de cafea si il amesteti cu o lingura de ulei de masline extra-virgin, peste care adaugam si miere. Poti folosi amestecul rezultat pentru a masa usor pielea fetei, dupa care va fi lasat sa actioneze pentru aproximativ un sfert de ora.

Masca din pepene verde si suc de rosii poate sa faca si ea adevarate minuni, iar asta pentru ca ajuta in hidratarea pielii, precum si la micsorarea porilor. In plus, va hrani tenul tau cu substantele nutritive de care acesta are nevoie. Alte masti naturale sau tratamente facute in casa la care tu poti apela sunt: tratamentul cu ceai verde sau negru (un puternic antioxidant), masca cu miere si migdale, masca din albus de ou, masca de mar sau masca de piersici.

Indiferent de ce alegi, trebuie sa ai in vedere ca e recomandata o igiena corespunzatoare a tenului tau. Mai exact, nu de culca seara pana ce nu te-ai demachiat complet, spala fata dimineata, pentru a elimina impuritatile ajunse pe tenul tau pe durata noptii. De asemenea, unele masti este cel mai bine sa le aplici seara, pentru ca substantele sa fie lasate sa actioneze. Daca o sa tii cont de sfaturile din acest articol este imposibil sa nu iti luminezi tenul, sa scapi de riduri si, per total, sa arati mai tanara ca niciodata.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Anunțul BNR legat de cursul euro

Moneda naţională s-a depreciat marţi în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9762 lei, în creştere...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă