14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăGDPRCe faci ca să nu ţi se electrizeze părul

Ce faci ca să nu ţi se electrizeze părul

În perioada rece, aerul din casă este mai uscat şi favorizează apariţia electricităţii statice. Dacă şi ţie ţi se electrizează părul, site-ul ehow.com îţi oferă câteva sfaturi:

Măreşte nivelul de umididitate din casă pentru a împiedica părul să ţi se lipească de haine sau să îţi rămână ridicat atunci când te schimbi, din cauza electricităţii statice. Umiditatea scăzută face ca părul să se usuce. Ia-ţi un umezitor de aer şi umple-l cu apă plată.

Şterge peria cu un şerveţel umezit şi apoi pieptănă-te. Dacă îţi stă părul în sus, poţi să îl ştergi tot cu un şerveţel umezit.

Pune fixativ pe perie şi pieptănă-te înainte ca acesta să se usuce. Funcţionează la fel de bine şi dacă îl aplici pe un şerveţel sau o batistă şi apoi ştergi părul cu ea.

Pune puţin gel pentru păr în palme şi freacă-le, apoi trece-ţi uşor degetele prin firele de păr, aranjându-le pe cele care stau în sus.

Umezeşte-ţi mâinile cu apă şi apoi trece-le prin păr.

Toarnă apă pe pieptene şi apoi scutură-l puţin. Când îl vei trece prin păr, ţi-l va aranja şi te va scăpa de electrizare.

Dacă eşti într-o situaţie urgentă şi te afli departe de o chiuvetă, foloseşte nişte cremă pentru mâini.

Ai grijă să foloseşti şamponul potrivit tipului tău de păr. Nu uita nici balsamul, care te ajută să înlături electricitatea statică.

 

 

Cele mai citite

Klaus Iohannis, vizită oficială în Coreea de Sud. Ce discuții va purta președintele

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua, în perioada 22-24 aprilie 2024, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitația Președintelui Yoon Suk Yeol. Republica Coreea...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...
Ultima oră
Pe aceeași temă