VIDEO. Vedetele unui reality show din Australia, ŢINTE ale grupării SI. Cum se apără producătorii

Un reality show australian dedicat refugiaţilor a generat un val de critici după ce a pus în pericol de moarte trei din cei şase participanţi, care au fost atacaţi în Siria de militanţi SI, în timpul filmărilor.

Share

Antonia Deak 0 comentarii

Actualizat: 28.07.2015 - 19:29

Un reality show australian dedicat refugiaţilor a generat un val de critici după ce a pus în pericol de moarte trei din cei şase participanţi, care au fost atacaţi în Siria de militanţi SI, în timpul filmărilor.

Reprezentanţii postului SBS, care difuzează reality show-ul „Du-te înapoi de unde ai venit/ Go Back to Where You Came From”, susţin că oamenii au fost „pe mâini bune”, însoţiţi în permanenţă de militanţi kurzi YPG, care luptă împotriva SI, potrivit ibtimes.co.in. 

Într-o scurtă înregistrare video, cei trei participanţi sunt surprinşi în timp ce aleargă şi se ascund de focurile de armă, în spatele unor ziduri.

Citeşte şi: Aruncat în ghearele morții chiar de tatăl său: Drama unui student la Medicină, vânat de Statul Islamic

„Stai calm, bine? Stai la pământ (...) Nu vrem să ştie că suntem aici. Sunt chiar în faţa noastră”, se aude spunând un însoţitor al participanţilor, în timpul filmării.

„Du-te înapoi de unde ai venit/ Go Back to Where You Came From” este un reality show difuzat de postul SBS, care arată situaţiile prin care trec australieni obişnuiţi, puşi în postura refugiaţilor din Siria, Irak şi Myanmar. 

 

 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii