15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialS-au deschis înscrierile la Bucureşti Business Days!

S-au deschis înscrierile la Bucureşti Business Days!

– Antreprenoriat şi management de succes în noua paradigmă economică –

 

Între 29 şi 30 noiembrie 2011, în Bucureşti, la Willbrook Platinum Business & Convention Center, are loc cea de-a cincea ediţie din suita de evenimente Business Days, dedicată comunităţii de afaceri locale şi nu numai. Evenimentul Bucureşti Business Days este cel de al treilea de anul acesta, după două evenimente de anvergură organizate în provincie, care au reuşit să reunească fiecare peste 500 de participanţi veniţi din toate colţurile ţării, alături de o suită de vorbitori consacraţi – nume sonore din business-ul românesc, facilitatori cu experienţă, antreprenori de succes şi invitaţi speciali: Timişoara Business Days (martie 2011, focus pe tehnologie) şi Braşov Business Days (septembrie 2011, focus pe turism).

Evenimentul va menţine structura şi modul de organizare de la evenimentele anterioare, concepute şi construite pe ideea de a crea o platformă de oportunităţi şi business networking pentru antreprenorii şi managerii români. Sunt singurele evenimente care integrează în jurul ideii de business networking interesele celor trei mari categorii de stakeholderi ce iau parte la ele: participanţi, speakeri şi parteneri.

Menţinându-şi orientarea asupra antreprenoriatului şi tehnicilor de management, ediţia Bucureşti Business Days va avea un focus secundar asupra domeniului economic-financiar-bancar şi va include:

• peste 70 de speakeri de top;
• 6 conferinţe:
o 4 conferinţe dedicate factorilor de decizie şi celor implicaţi în decizii strategice;
o o conferinţă dedicată managerilor de resurse umane (în parteneriat cu Revista Cariere);
o o conferinţă dedicată directorilor de vânzări (în parteneriat cu Accelera Business Strategy);
• 16 workshop-uri;
• 4 sesiuni de Business Networking;
• degustări de vinuri celebre şi de produse sănătoase;
• numeroase concursuri şi o tombolă cu sute de premii;
• 2 mese rotunde dedicate elitei mediului de afaceri cu invitaţi speciali;
• o expoziţie tematică.

Pentru prima dată în seria de evenimente, cele patru conferinţe de la Bucureşti Business Days vor aborda o temă comună, pentru a ajuta factorii de decizie din companiile româneşti să primească o viziune din patru perspective diferite, din partea a patru categorii de oameni de afaceri diferiţi (reprezentanţi de seamă în domeniul lor): specialişti în finanţe, fiscalitate şi bănci; investitori, fonduri de investiţii, consultanţi, business angels, antreprenori sociali, pionieri vizionari; top manageri din companii foarte mari, internaţionale; antreprenori de succes din diverse domenii.

Astfel, conferinţele vor dezbate tendinţele şi trendurile pe care le vor lua afacerile în urma traversării acestor vremuri economice tulburi. Participanţii vor avea ocazia de a primi feedback din partea celor patru categorii de oameni de afaceri şi cu privire la perspectiva lor asupra finanţării afacerilor: fie că este vorba despre cei care oferă banii, fie că este vorba de cei care au nevoie de finanţare pentru derularea şi dezvoltarea afacerilor.

Un alt element de noutate în ceea ce priveşte această ediţie îl reprezintă faptul că Bucureşti Business Days va avea o componentă vizionară. Conferinţele şi workshop-urile acestei ediţii sunt concepute în aşa fel încât să-i ajute pe participanţi – oameni de afaceri (fie ei antreprenori sau manageri) – să identifice care sunt abilităţile potrivite pentru a face faţă noilor provocări în drumul spre succes al fiecăruia.

Vom discuta – împreună cu invitaţii noştri – despre felul în care criza economică a modificat structura şi dinamica mediului de afaceri românesc, pornind de la schimbarea comportamentului de consum şi până la adaptarea antreprenorilor, investitorilor şi managerilor la noile condiţii economice.

Pentru acest scop, îi vom aduce la un loc pe cei care scriu acum istorie în economia românească, alături de consultanţi, specialişti, traineri şi speakeri motivaţionali, fiecare dintre aceştia împărtăşindu-şi viziunea cu privire la modul în care oamenii de afaceri din România vor trebui să-şi modifice comportamentele în contextul noii paradigme economice în formare în România.

Printre invitaţii acestei ediţii, menţionăm: Mişu Negriţoiu, Mukul Pal, Felix Daniliuc, Valeriu Nistor, Laurenţiu Ispir, Victor Anastasiu, Irina Anghel, Daniel Vişoiu, Gabriel Biriş, Daniel Vişoiu, Bogdan Balaci, Mihai Iordache, Violeta Ciurel, Cristian Secoşan, Florin Câmpeanu, Daiana Voicu, Marius Ghenea, Vlad Stan, Florentin Banu, Mihai Marcu, Radu Georgescu, Rucsandra Hurezeanu, Adrian Florea, Bogdan Comănescu, Andy Szekely, Sam Schwartz. Lista completă şi mai multe detalii despre speakeri sunt disponibile pe site-ul evenimentului.
Modalităţile de acces la eveniment sunt flexibile şi variate, costurile de participare pornind de la 50 Euro (acces la un singur workshop) şi până 150 Euro (tichet VIP 2 – acces complet la conferinţe şi workshop-uri şi la toate manifestările satelit), fiind acordate reduceri de până la 15% pentru înregistrările până la data de 8 noiembrie (inclusiv), respectiv 10% pentru înregistrările din perioada 9-15 noiembrie.

Mai multe detalii despre aceste oferte, despre variantele de acces, dar şi despre diversele concursuri cu premii constând în tichete de acces gratuit pot fi găsite pe site-ul evenimentului –  şi pe blogul http://www.businessdays.ro/blog.

Cele mai citite

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă