13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialProf. Dr. Toma T. Mugea a deschis un beauty center medical în...

Prof. Dr. Toma T. Mugea a deschis un beauty center medical în Perla Residence

„Medestet Beauty Center din Pipera este o nouă clinică, dar şi un ajutor pentru pacienţii noştri de aici, din Bucureşti şi din zona de sud a ţării, care reprezintă aproape 25% din totalul clienţilor Centrului de Excelenţă Medestet din Cluj Napoca. Îi scutim de drumuri suplimentare şi suntem astfel mai aproape de ei, asigurându-le consultaţii postoperatorii, dar şi tratamente de întreţinere. În plus, Medestet Beauty Center din Pipera va avea şi o activitate de sine stătătoare, oferind tratamente cosmetice medicale şi de înfrumuseţare locatarilor din zonă, pentru care imaginea şi prevenirea îmbătrânirii sunt lucruri care contează”, declară Prof. Dr. Toma T. Mugea chirurg estetician şi fondator al clinicii din Cluj Napoca, prima clinică privată de chirurgie estetică din România.

 

Zona Pipera cunoaşte o dezvoltare accelerată a serviciilor şi infrastructurii urbane, după recenta inaugurare a Pasajului Pipera. Pe lângă supermarketuri, restaurante exclusiviste, florării de lux şi săli de fitness, acum a venit rândul centrelor de înfrumuseţare să ocupe zona.

Condiţiile sunt propice pentru un cabinet de elită. Ansamblul oferă discreţie şi intimitate potenţialilor clienţi, astfel încât doamna Ruxandra Boancă îl consideră drept cel mai potrivit pentru clienţii care apelează la servicii cosmetice sau estetice, care vor să arate foarte bine şi mai tineri, dar fără a fi aflate mijloacele prin care reuşesc acest lucru. Confidenţialitatea identităţii clienţilor şi a procedurilor este o garanţie oferită de centrul Medestet. Un atuu în acest sens este intrarea cu maşina în parcarea subterană, de unde accesul spre cabinet se face direct cu liftul în interiorul centrului de înfrumuseţare.

Medestet Beauty Center din Pipera nu este un simplu cabinet cosmetic de cartier, ci este un un centru de înfrumuseţare care se bucură de personal medical de înaltă calificare, ce asigură profesionalism, seriozitate, confidenţialitate şi discreţie, care oferă atât tratamente cosmetice profesioniste cât şi consultanţă pacienţilor săi, la pachet cu seturi de creme şi demachiante pentru îngrijire şi întreţinerea dintre şedinţe. Printre serviciile oferite de cabinet se numără tratamentele dermato – cosmetice pentru faţă pe bază de acizi împotriva ridurilor, acneei, cicatricilor post acnee, petelor, pistruilor şi altor probleme ale feţei, microdermabrazie, peeling chimic, injecţii Botox, injecţii cu Acid Hialuronic, dar şi tratamente cosmetice pentru corp, precum epilarea semi-permanentă şi tratamentul hiperhidrozei (transpiraţia excesivă) etc. Acestea sunt completate de serviciile oferite de dermatolog medic primar, de specialistă în psihoterapie şi homeopatie, de kinetoterapeut şi o echipă de maseuri profesionişti.
Tot la Medestet Beauty Center Pipera, Prof. Dr. Toma T. Mugea oferă consultaţii de două ori pe lună, pentru tratamente speciale, dar şi pentru pregătirea unor operaţii estetice precum cele de mărire a buzelor, rinoplastie, otoplastie, lifting facial, liposucţie, remodelarea gambelor, îndepărtarea tatuajelor, extirparea de tumori, chirurgie genitală şi chirurgia sânului (implanturi mamare, reducerea sânilor, mastopexie -repoziţionarea sânilor sau ginecomastie -reducerea sânilor la bărbaţi).

De altfel, nu doar femeile sunt aşteptate la beauty center, ci şi bărbaţii, luând în calcul profilul clienţilor Centrului de Excelenţă Medestet, din Cluj Napoca, unde aproape 30% din pacienţii care au recurs la servicii de înfrumuseţare au fost de sex masculin, în acest an.
Prof. Dr. Toma T. Mugea este creatorul cremelor antirid şi antiacnee GLYCON cu Acid Glicolic, folosite de pacienţii Centrului de Excelenţă Medestet, din Cluj Napoca şi disponibile din acest moment şi în Medestet Beauty Center din Pipera.
Preţurile tratamentelor cosmetice şi de înfrumuseţare variază între 200 lei şi 350 lei şi se oferă o reducere de 10% pentru adolescenţi şi pentru bărbaţi, iar clienţii care îşi fac programare în zilele de marţi au o reducere de 15%.

Cele mai citite

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...
Ultima oră
Pe aceeași temă