6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialProduse hand-made şi ceaiuri aromate la bazarul de Dragobete

Produse hand-made şi ceaiuri aromate la bazarul de Dragobete

Duminică, 20 februarie, la Ceainăria Serendipity are loc cea de-a 3-a ediţie a bazarului organizat cu ocazia sărbătorii româneşti, de Dragobete.

Bazarul va începe la ora 11.00 şi va ţine până la orele 18.00, interval în care veţi avea ocazia să admiraţi şi să cumpăraţi obiecte speciale, confecţionate manual şi să vă relaxaţi într-o atmosferă primitoare savurând un ceai aromat.

Bazarul de Dragobete de la Ceainăria Serendipity se adresează îndrăgostiţilor care doresc să îşi surpindă jumatatea cu un cadou original, lucrat manulal dar în acelaşi timp să se poată bucura de o experienţă unică într-un spaţiu cald şi familiar, lipsit de aglomeraţia şi agitaţia centrelor comerciale.

De asemnea, anul acesta cei prezenţi vor putea alege atât cadouri pentru el sau pentru ea dar şi daruri ce pot fi oferite cu ocazia Marţişorului.

Expoziţia cu vânzare de la Ceainăria Serendipity vă asteaptă cu o mare varietate de produse hand-made, de la marţişoare delicate la cercei, broşe, mărgele şi alte accesorii vestimentare unice, la “panouri de dorinţe” şi până la cadouri “dulci” pentru toate vârstele.

Biletul de intrare este de 7 lei/ persoană, preţul incluzând un ceai aromat Crazy Love.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă