Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ParadigmA lansează albumul de debut "Stai aproape", pe 22 mai, în Silver Church

Membrii trupei ParadigmA, câştigătoare a concursului Battle of Songs 2010, vă invită duminică, 22 mai, de la ora 20:00, în club Silver Church, la concertul de lansare al primului lor album, „Stai aproape". ...

Share

Maria Capelos 0 comentarii

18.05.2011 - 12:40

Membrii trupei ParadigmA, câştigătoare a concursului Battle of Songs 2010, vă invită duminică, 22 mai, de la ora 20:00, în club Silver Church, la concertul de lansare al primului lor album, „Stai aproape".

Originari din centrul Transilvaniei, cei patru componenţi ai trupei ParadigmA promovează un mesaj care, după cum spun ei, nu se lasă descoperit decât după „lectura zero" şi este bazat pe experienţe personale.

Trupa abordează un stil pop-rock. În perioada 2007-2009, deşi nelansată încă, trupa susţine concerte în ţară dar şi peste hotare în Spania, Germania, Ungaria şi Bosnia.

Dintre premiile obţinute cel mai recent este Marele premiu la Festivalul Internaţional „Proms of Delight", formaţia urmând să reprezinte România în Belgia, în iunie 2011.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...