Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marius Manole, liderul noii generaţii de actori: "Teatrul înseamnă mai ales voce"

Gabriela Lupu îl are invitat în această ediţie pe Marius Manole, liderul incontestabil al noii generaţii de actori. Angajat al Teatrului Naţional din Bucureşti, Marius Manole a jucat pe cele mai importante scene ale ţării ...

Share

Romania libera 0 comentarii

31.01.2012 - 10:54
Gabriela Lupu îl are invitat în această ediţie pe Marius Manole, liderul incontestabil al noii generaţii de actori. Angajat al Teatrului Naţional din Bucureşti, Marius Manole a jucat pe cele mai importante scene ale ţării lucrând cu regizori de primă mărime precum Andrei Şerban, Radu Afrim sau Felix Alexa. Vom afla  azi, începând cu ora 13.00, de la Marius Manole ce inseamnă să fii tânăr actor in România zilelor noastre.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...