Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iulian Văcărean şi Asociaţia BENEVA sar în ajutorul copiilor de la Marie Curie

Iulian Văcărean, Asociaţia BENEVA, a pornit o campanie de strângere de fonduri pentru copiii de la Spitalul de Copii "Marie Curie", din Capitală. Site-ul campaniei este pasicatreviata.ro, acolo unde oricine se poate implica în ...

Share

Romania libera 0 comentarii

11.10.2011 - 09:59
Iulian Văcărean, Asociaţia BENEVA, a pornit o campanie de strângere de fonduri pentru copiii de la Spitalul de Copii "Marie Curie", din Capitală. Site-ul campaniei este pasicatreviata.ro, acolo unde oricine se poate implica în campania lui Iulian şi a colegilor săi de la BENEVA. În cadrul acestei ediţii, moderate de Alexandra Jeles, Văcărean mai vorbeşte şi despre combaterea violenţei domestice. Află mai multe despre acţiunile Asociaţiei Beneva în această emisiune.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...