2.2 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialÎncepe noul sezon al showului Românii au talent

Începe noul sezon al showului Românii au talent

În această seară începe noul sezon al showului Românii au talent. În prima ediție, concurenții stârnesc reacții și replici savuroase la masa juriului.

Primul concurent din seara aceasta va surprinde total jurații. Andi, Mihaela, Andra și Florin vor fi impresionanți de diferența între apariția concurentului și talentul său. “Sunt în șocul vieții mele!”, spune Mihaela după moment.

Momentul prezentat de o mamă și fiul ei, pe scena talentelor, a adus emoția și muzica la un nou nivel. “Doamnă, după părerea mea, sunteți mai mult decât muzică, sunteți poezie!”, spune Andi la finalul momentului.

Un concurent francez aduce melodicitatea limbii franceze la masa juraților. Mihaela îi va explica în franceză cât de mult a impresionat-o ce a făcut pe scenă Românii au talent, iar Andra concluzionează “Vă dați seama ce tari suntem noi, dacă oamenii ăștia vin la noi, la Românii au talent?”.

“M-ai zăpăcit de tot!”, i-a spus Florin Călinescu lui Michael Jackson de România. Concurentul nu numai că a reușit să îi amuze pe toți cei din juriu, dar a ridicat toată sala în picioare cu energia, talentul și umorul său.

“În cel de-al șaselea sezon Românii au talent avem, înainte de toate, o nouă formulă a juriului, un juriu care este într-o formă maximă, niște prezentatori care încearcă să se autodepășească și, mai ales, diversitatea de talente și de naționalități care participă la acest show. Românii au toate motivele să fie alături de noi începând de mâine, în fiecare vineri, de la 20:30!”, a spus Pavel Bartoș.

Cele mai citite

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă