Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

IEAS 2017, cea mai importantă expoziție tehnică din România

Între 19 și 22 septembrie își deschide porțile cea de a XIII-a ediție a expoziției tehnice IEAS, la Palatul Parlamentului. International Electric & Automation Show reprezintă cea mai importantă platformă de business și comunicare din domeniul energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor.

Share

Andrei Mărgăritescu 0 comentarii

Actualizat: 18.09.2017 - 12:15

Între 19 și 22 septembrie își deschide porțile cea de a XIII-a ediție a expoziției tehnice IEAS, la Palatul Parlamentului. International Electric & Automation Show reprezintă cea mai importantă platformă de business și comunicare din domeniul energiei, echipamentelor electrice și automatizărilor.

 Expoziția IEAS se desfășoară în sălile „Unirii“, „Take Ionescu“ și „I.C. Brătianu“ și aduce împreună 80 de expozanți într-un spațiu de peste 3.600 de metri pătrați. Cea de a XIII-a ediție a IEAS a atras companii importante din Polonia, Cehia, Italia, Coreea, China, Olanda și Spania. Printre expozanți se numără jucători-cheie precum Phoenix Contact, Lapp Kabel, Eaton, Schneider Electric, Mitsubishi Electric și General Cable, dar și numeroase companii start-up din sfera aplicațiilor digitale și a roboticii.

IEAS 2017 va fi și gazda primei ediții a Târgului Național de Energie AFEER, desfășurat în sala „I.C. Brătianu“. Vor participa: CEZ, Complexul Energetic Oltenia, Electrica, ENEL, EON, MET și Tinmar. Vizitatorii au oportunitatea de a afla cele mai noi informații despre tarifele la energie electrică pentru consumatorii casnici și agenții economici, tehnologiile și aplicațiile Smart House sau robotică și Internet of Things.

Asociații pofesionale și patronale importante

Vor fi prezente în cadrul expoziției IEAS 2017 și asociații profesionale și patronale din domeniul energiei și al construcțiilor, printre care se numără Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România și Federația Patronatelor Societăților din Construcții. 

În cadrul evenimentului IEAS, în sala „Unirii“, își vor prezenta oferta educațională și proiectele de inovare și patru universități prestigioase: Universitatea Tehnică de Construcții București, Universitatea Valahia, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Politehnica București. 

Expoziția tehnică IEAS se adresează specialiștilor din energie, echipamente electrice, automatizări, cons-trucții, transporturi, dezvoltatorilor imobiliari și tuturor celor pasionați de tehnologie. Agenda evenimentelor IEAS cuprinde workshop-uri educaționale și de industrie și Gala Premiilor Studențești pentru Inovare tehnică, o competiție dedicată tinerilor specialiști din universitățile din România. Galeria de prototipuri a proiectelor finaliste poate fi vizitată în sala „I.C. Brătianu“, pe parcursul celor patru zile de desfășurare a expoziției.

Acces pe bază de invitație

Partenerii ediției din acest an ai IEAS sunt companiile Phoenix Contact, Mitsubishi Electric și Schneider Electric. Accesul în cadrul expoziției și evenimentelor IEAS 2017 se face pe bază de invitație. Cei interesați se pot înregistra pe www.ieas.ro și vor câștiga un ticket de acces în cadrul expoziției International Electric & Automation Show. 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...