Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO. Mesajul preşedintelui Traian Băsescu cu prilejul Anului Nou

Preşedintele României,Traian Băsescu, a transmis un mesaj cu prilejul Anului Nou. Transmitem mesajul integral: „Dragi români, Întâmpinăm un An Nou, un prilej de bucurie şi, totodată, ...

Share

Diana Biţă 0 comentarii

31.12.2013 - 15:33

Preşedintele României,Traian Băsescu, a transmis un mesaj cu prilejul Anului Nou.

Transmitem mesajul integral:

„Dragi români,

Întâmpinăm un An Nou, un prilej de bucurie şi, totodată, de reflecţie la perioada pe care am traversat-o împreună. A fost un an marcat de provocări politice, de tensiuni sociale, de dificultăţi economice. Vreau să vă mulţumesc, în primul rând, pentru felul în care aţi ştiut să rămâneţi, chiar şi în momentele grele, o comunitate. Aceasta dovedeşte că identitatea noastră se ridică deasupra disputelor de moment. Am încrederea că, pe această identitate puternică a românilor, vom putea clădi, în continuare, un proiect de ţară în care modernizarea şi dezvoltarea economică să fie priorităţi care să fundamenteze acţiunile noastre politice.

Vreau să transmit tuturor cetăţenilor români urările mele sincere de sănătate, fericire şi împliniri. De asemenea, doresc să îi felicit pe cetăţenii Republicii Moldova pentru pasul important pe care l-au făcut pe calea integrării europene. Atât România cât şi Republica Moldova aparţin spaţiului european prin limba, cultura şi istoria care ne unesc, dar şi prin valorile şi aspiraţiile pe care le împărtăşim.

La cumpăna dintre ani, gândurile mele, recunoştinţa se îndreaptă şi către românii care trăiesc şi muncesc în afara frontierelor, dar şi către militarii aflaţi la datorie în teatrele de operaţii.

Sper că vom întâmpina Noul An motivaţi de obiectivele pe care ni le propunem şi de consolidarea statutului ţării noastre în interiorul Uniunii Europene şi al Alianţei Nord-Atlantice.

La mulţi ani, români!”, a scris TraianBăsescu pe pagina de Facebook.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...