Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO. Cine sunt cei 32 de concurenți care merg în semifinale la Vocea României

Vineri seară, au fost aleși cei 32 de concurenți care vor merge în semifinale, în cadrul emisiunii de televizune Vocea României, alături de antrenorii lor, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 21.11.2015 - 12:53

Vineri seară, au fost aleși cei 32 de concurenți care vor merge în semifinale, în cadrul emisiunii de televizune Vocea României, alături de antrenorii lor, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă, conform unui comunicat al emisiunii, remis redacției. 

Tudor ii va aduce in semifinale pe Claudia Andas, Armand Murzea, Cristina Lupu, Roxana Morar, Cristina Balan, Daniel Balan, Sabrina Stroe si Tincuta Fernea. 

Loredana intra in lupta cu Bogdan Vladau, Cristina Vasopol, Florentina Ciuna, Gabriela Amzaru, Mihai Rait, Iulian Selea, Antonio Fabrizi si Alexandra Mitroi. 

Smiley merge spre marele trofeu cu Diana Cazan, Ruxandra Anania, Larisa Ciortan, Michel Kotcha, Nora Denes, Tobi Ibitoye, Sergiu Ferat si Diana Hetea. 

Moga ii va aduce in prim plan in semifinale pe Alex Florea, Andrei Vitan, Tomi Weissbuch, Elvis Silitra, Delia Pitu, Cristina Stroe, Stefan Tanase si Irina Pelin.

De vinerea viitoare, încep edițiile live ale emisiunii. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...