Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Expoziţia de fluturi tropicali vii, la Muzeul Antipa

Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" din Bucureşti găzduiește, în perioada 30 iunie - 6 septembrie, expoziția temporară de fluturi tropicali vii, intitulată "Culorile prind aripi".

Share

Andra Mitu 0 comentarii

Actualizat: 28.06.2015 - 19:34

Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" din Bucureşti găzduiește, în perioada 30 iunie - 6 septembrie, expoziția temporară de fluturi tropicali vii, intitulată "Culorile prind aripi", informează Mediafax.

Expoziția de fluturi tropicali vii organizată de Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" îndeamnă publicul să cunoască o mică parte din lumea extrem de diversă a acestor insecte. Sunt prezentate specii larg răspândite în unele regiuni tropicale din America, Africa și Asia, ce pot fi observate în mediul lor natural doar la mari distanțe geografice de țara noastră.

Vizitatorii vor putea observa îndeaproape un grup de vieţuitoare cu un mod de viață fascinant și, în același timp, vor admira bogăția de culori și forme atât de des întâlnită la fluturii din zonele tropicale.

Programul de vizitare a expoziţiei este de marți până duminică, de la 10.00 la 18.30 (ultimul vizitator intră la ora 18.00), iar preţul unui bilet este de 12 lei (întreg) şi 10 lei (redus pentru pensionari, studenți, elevi și copii peste 3 ani), se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...